Barátok közt

Előző rész (2012. november 21.)

rtl.hurtl.hu

2012. november 21. 20:20

Miklós meglepő bejelentést tesz a taggyűlésen. Balázsnak meg kell küzdenie Hannáért. Aliz tüzes bosszút áll Kingán.

A Berényi Fivérek lehetőséget kapnak részt venni egy hatalmas tenderen. Közben András rájön, hogy engesztelhetné ki Júliát és elmegy vásárolni. Az esti taggyűlésen mindenki Lászlóra vár, aki egész délután a kisbaba felügyeletével küszködött. Végül – tripla fizetség felajánlásával – sikerül Péter személyében dadát találnia. A vállalat taggyűlésén Nóra megalázva érzi magát, amikor Miklós bemutatja, hogy irányításának négy hónapja alatt olyan sikereket ért el a cég, mint Nóra mellett csak egy teljes év alatt.

Balázs hiába próbálja leállítani az ál-randit Hanna és Ervin között, Hanna sértődöttségében tovább froclizza Balázst. Amikor azonban Ervin férfias párbajra hívja Balázst, a fiúnak elege lesz, és lebuktatja Ervint a bátyja előtt. Ervin lefújja a közös munkát, és Pétert választja munkáltatónak. Balázs rájön, milyen ostobaságot tett, elnézést kér Hannától.

Mivel Aliz láthatóan meggyőzhetetlen, Vilmos Gézát igyekszik lebeszélni az esküvőről. Géza összetörve visszavonja a lánykérést. Közben Kinga kezdi úgy érezni, hogy ideje lenne megbocsátania Ádámnak. Belemegy, amikor Ádám romantikus estét ajánl kettejüknek. Kinga meglepetésére azonban a feldúlt Aliz érkezik hozzá, aki rátámad, és azzal vádolja, hogy ő vette rá Gézát, hogy szakítson vele. Dulakodás közben Kinga haja véletlenül lángra kap.

Címlapról ajánljuk