Barátok közt

Előző rész (2012. november 19.)

rtl.hurtl.hu

2012. november 19. 20:20

Zsófi szilárd elhatározásra jut. Vajon tiszta-e Géza szándéka Alizzal? László nem várt meglepetésben részesül.

Habár Claudia titkon örül annak, hogy Zsolt és Zsófi kapcsolatának vége, megpróbálja megvigasztalni a megtört szívű Zsófit. Később, amíg Zsolt arról biztosítja Kingát, hogy Zsófi halott a számára, Claudia azt bizonygatja Attilának és Júliának, hogy Zsófi bárkivel boldogabb lenne, mint Zsolttal volt. Zsófi pénzt kér Claudiától és visszafizeti az összes tartozását Miklósnak. Miklós nem akarja elfogadni, de Zsófi ragaszkodik hozzá. Nem akar tartozni egy olyan embernek, akit utál. Később Zsófi magabiztosan kijelenti Júliának, hogy nem adja fel a harcot. Szereti Zsoltot, és vissza akarja kapni.

Aliz lelkesen bejelenti a családjának, hogy Géza megkérte a kezét, és ő igent mondott! Habár családja nem fogadja a hírt kitörő lelkesedés, Aliz tántoríthatatlan. Szabi elpanaszolja ezt a képtelenséget Kingának, aki megkérdi Alizt, hogy biztos-e a döntésében. Aliz magabiztosan meggyőzi Kingát, hogy szereti Gézát, és nem akarja magára hagyni a bajban. Kinga belátja, hogy Aliznak igaza van, egész addig, amíg Nóra el nem mondja neki és Ádámnak, hogy ennek a házasságnak lenne egy nagy előnye Géza számára: Aliz nem tanúskodhatna ellene. Ádám szembesíti ezzel Alizt, aki azt hazudja, hogy tudott erről. Kinga bemegy Gézához a börtönbe, ahol azzal vádolja, hogy egy önző gazember.

Zsolt és László között újabb területi háború alakul ki. Később László azt is megtudja, hogy Zsolt feljelentette őt egy egészségügyi hatóságnál. László összegyűjti Pétert és Alizt, és lázas takarításba kezdenek. Ennek a közepébe érkezik Mariann, Csaba volt menyasszonya. Segítséget kér Lászlótól, de László elutasítóan viselkedik vele, mivel Mariann jelenléte feltépi fájó sebeit Csabával kapcsolatban. Ekkor a kétségbeesett Mariann otthagy egy kosarat a kisboltban, és szó nélkül távozik. Kiderül, hogy egy kisbaba van a kosárban.

Címlapról ajánljuk