Barátok közt

Előző rész (2012. november 16.)

rtl.hurtl.hu

2012. november 16. 20:20

Megbocsát-e Zsolt Zsófinak? Kitart-e Gizella az elhatározása mellett? Alizt nagy meglepetés éri.

Kinga aggódik Zsolt miatt, aki nagyon maga alatt van, miután Miklós diadalmasan közölte vele, hogy végig csak az volt a célja, hogy Zsolt és Zsófi kapcsolatát tönkretegye, és ezért manipulálta Zsófit. Közben Miklós közli Zsófival, hogy elhárította az akadályát, hogy Zsolt visszafogadja, de Zsófi nem hisz ebben. Annál inkább meglepődik másnap, amikor úgy tűnik, ez mégis meg fog történni. Zsolt megérkezik, hogy Zsófival beszéljen. Claudia aggódik, hogy mi történik Zsolt és Zsófi között. Zsolt azzal keseríti el Zsófit, hogy sosem fognak kibékülni.

Linda és Ádám segít Gizellának új életet kezdeni. Linda elmeséli Zsoltnak, hogy Gizella abbahagyta az ivást, de Zsolt – a Zsófi miatti elkeseredésében – nem hiszi, hogy ez sikerülhet neki. Másnap Gizella nagyon rosszul van és elsiet otthonról – Ádám attól fél, hogy inni. De végül kiderül, Gizella orvoshoz ment, akitől azzal az utasítással tér haza, hogy minden nap innia kell egy keveset, hogy lassan detoxikálódjon. Gizella rettegni kezd, hogy nem fog tudni leszokni.

Szabi megköszöni Olíviának a segítséget, de – bár a lány nem bánná – nem jönnek megint össze. Amikor őt és Alizt együtt látja, Ádám azt hiszi, hogy Aliz megbocsátott Olíviának. Amikor másnap ezt Aliz szemére veti, Aliz Ádámot okolja a családja tönkretételéért. Eközben Makkosfüzitőn Krisztina és Szabi megint találkoznak, amikor Szabi Lucáért megy, hogy hazahozza. Bözsi ragaszkodik hozzá, hogy ő is Szabiékkal tartson. Amikor megtudja, hogy a drogból származó pénz elveszett, Géza szomorú, hogy a nagy semmiért árult drogot. Amikor Aliz önmagát hibáztatja Géza helyzetéért, Géza megkéri a kezét.

Címlapról ajánljuk