Barátok közt

Előző rész (2012. november 15.)

rtl.hurtl.hu

2012. november 15. 20:20

Vajon megkerül Luca? Gizella újra az üveghez nyúl. Miklós célt ér Zsoltnál.

Timi azt hazudja Aliznak és Szabinak, hogy Luca valószínűleg a plázába ment, hogy vegyen magának olyan napszemüveget, amilyen Timinek is van. Amíg Aliz elrohan a plázába, Szabi áthívja Olíviát, és a segítségét kéri. Olívia vérbeli rendőrként mindent megtesz, Aliz mégis kiakad, amikor meglátja őt a lakásban. Szabi lenyugtatja, mondván, hogy most Luca az első, és Olívia segít megtalálni. Hamar be is jelentkezik egy jegyárus, aki látta Lucát jegyet venni és felszállni egy vonatra. Aliz gyorsan felhívja Bözsit, és megkönnyebbülten tudja meg, hogy Luca nála van. Bözsinek viszont egyáltalán nem tetszenek azok a dolgok, amiket Luca az otthoni állapotokról mesélt.

Gizellának hamar elege lesz a rúdtáncból, és felmond. Később Ádámot felhívja Yvette, hogy vigye haza Gizellát, mert nála itta le magát. Ádám egyből megy is, és hazahozza a tökrészeg Gizellát. Gizella otthon rosszul lesz a sok alkoholtól, és hányni kezd. Mikor Linda megtudja Lászlótól, hogy mi történt, egyből felmegy Gizellához, aki nagyon szégyelli magát a lánya előtt, és megígéri neki, hogy jó útra tér.

Miután Miklós bemenekítette Zsófit a Kertész lakásba, Zsófi gyűlölködve elküldi őt. Vilmos próbálja megvigasztalni Zsófit, de aztán megérkezik Kinga, hogy beszéljen a barátnőjével. Kezdetben feszültség van a két lány között, de végül kibékülnek. Közben Vilmos is és Nóra is beszélnek Miklóssal arról, hogy Zsófi mennyire szenved, és Miklós beismeri Andrásnak, hogy sajnálja Zsófit. Nem az ő megbántása volt a célja. Habár Zsolt mindenki előtt eljátssza, hogy mennyire nem érdekli Zsófi, amikor egyedül marad az irodában, szabad utat enged a dühének. Miklós meglátja ezt, és elégedetten bejelenti, hogy örül, hogy Zsolt padlón van. Pont ez volt a célja.

Címlapról ajánljuk