Barátok közt

Előző rész (2012. november 14.)

rtl.hurtl.hu

2012. november 14. 20:20

Megbocsát-e Zsolt Zsófinak? Gizit kellemetlen meglepetés éri a sztriptíz-bárban. Hová tűnt Luca?

Zsolt visszautasítja Claudia kérését, hogy adjon még egy esélyt Zsófinak. Claudia bevallja Zsófinak, hogy Zsoltnál járt. Nem akar azonban fájdalmat okozni a labilis Zsófinak, ezért elhallgatja, hogy Zsolt nem akarja visszafogadni Zsófit. Claudia ezzel magára haragítja Zsófit. Zsolt igyekszik vidámnak és életerősnek mutatni magát, de Linda és Szabi is arra gyanakszik, hogy Zsolt még nincs túl Zsófin. Mikor Zsófi megtudja, hogy Zsolt bedobozolta a maradék cuccait, elmegy Zsolthoz, hogy visszakönyörögje magát. Zsolt azonban megalázza Zsófit, és mindenki szeme láttára kidobja őt a kávéházból.

Gizella lelkendezve meséli Ádáméknak, hogy újra rúdtáncolni fog, ők azonban lelombozzák. Ádám próbálja lebeszélni Gizellát, majd Lindához fordul, hogy ő győzze meg Gizellát. Lindát megrázza a hír, és elzárkózik attól, hogy segítsen. Később mégis megpróbálja lebeszélni anyját a rúdtáncolásról, de nem jár sikerrel. Gizella később megtudja, hogy a rosszul fizető, alacsony presztízsű, reggeli műszakban fog dolgozni.

Luca szeretne egy olyan napszemüveget, amilyen Timinek van. Később Luca a pénzét számolgatja, és Szabi azt hiszi, Luca a napszemüvegre gyűjt. Nóra elmondja Aliznak, hogy mégis elvállalja Géza védelmét. Aliz boldogan elújságolja a hírt Szabinak, aki azonban ócsárolni kezdi Gézát. Aliz és Szabi durván veszekedni kezd, ami kikészíti Lucát. Luca később Alizékra panaszkodik Timinek, és távozik a házból. Szabi és Aliz aggódva fedezi fel, hogy Luca eltűnt.

Címlapról ajánljuk