Barátok közt

Előző rész (2012. november 13.)

rtl.hurtl.hu

2012. november 13. 20:00

Vilmos akcióba lendül Gézáért. Gizella új állást kap. Claudia meg tudja menteni Zsófit?

Miután elveszett Géza porszívóba rejtett pénze, Aliznak kapóra jön, hogy László részidős alkalmazottat keres Gizella helyére a boltba. Elvállalja a pluszmunkát és előleget kér Lászlótól, hogy felbérelhesse Nórát Géza védelmére. Közben Nóra meghallgatja Géza történetét a börtönben és úgy dönt, morális okokból nem vállalhatja el az ügyet. Ezt hallva Vilmos tévesen azt feltételezi, hogy Nóra a fizetség miatt mondott nemet, és felajánlja neki az összes megtakarított pénzét.

Gizella munkát kér Zsolttól, de ő elutasítja, mert attól fél, hogy Gizella kiinná a készletéből. Gizella bánatában felhívja régi barátját, Yvette-tet, hogy bulizzanak együtt. Ádám felismeri Yvette-ben azt a nőt akivel elvesztette a szüzességét, és nagyon rosszul esik neki, hogy Yvette egyáltalán nem emlékszik rá. Gizella és Yvette a régi közös munkahelyükön kötnek ki, ahol olyan jól mulatnak, hogy Gizella a színpadra pattan és táncolni kezd a rúdon. Bár attól fél, hogy ezért kidobják a klubból, legnagyobb meglepetésére a tulajdonos állást ajánl neki.

Kinga és Zsófi tovább sértegetik egymást. Később Kingának jól esik, hogy Zsolt vigasztalni próbálja, Zsófi azonban semmiben nem talál vigaszt. Véletlenül eltör egy üveg tárgyat és megvágja magát. Furcsa módon úgy érzi, hogy a fizikai fájdalom felszabadítja és szándékosan megvágja magát újra. Claudia aggódik Zsófiért és sehogy sem tudja megvigasztalni, ezért úgy érzi, kénytelen megtenni az egyetlen dolgot, amit sosem akart: megkéri Zsoltot, hogy fogadja vissza Zsófit.

Címlapról ajánljuk