Barátok közt

Előző rész (2012. november 12.)

rtl.hurtl.hu

2012. november 12. 20:20

Péter új kocsija megosztja az embereket. Kinga és Zsófi nagy vitába keverednek. Megtalálja-e Aliz Géza eldugott pénzét?

Attila megajándékozta Pétert egy Trabanttal, és Andrást meggyőzik, hogy ez nem túl nagy ajándék. Péter nagyon örül a kocsinak, és izgatottan tervezi, hogy fogja majd felturbózni. Balázs cukkolja Pétert a kocsi miatt, de Hannának nagyon tetszik, mert olyan „retró”. Később Júlia megköszöni Attilának, hogy ilyen figyelmes volt Péterrel. Claudia nem örül a Trabantnak, mert úgy gondolja, Péter megöli magát benne. Péter úgy véli, Attila sokkal jobb fej, mint András.

Miután Zsolt kidobta, Zsófi depressziós és nincs kedve semmihez. Kinga fölhívja, és azt mondja, Zsófi bármikor megkeresheti, ha beszélgetni akar. Ez után Kinga elmegy Zsolthoz, hogy megtudja, ő hogy van. Kinga azt javasolja neki, gondolja át a szakítást Zsófival, mert még mindig szeretik egymást, de Zsolt nem akar hallani róla. Linda hazajön és meglátja Zsoltot Kingával nevetni. Később Zsófi megtudja Lindától, hogy Kinga „vigasztalja” Zsoltot, és amikor Kinga átjön hozzá, Zsófi letámadja. Kinga visszavág, hogy Zsófi megérdemli, hogy elveszítette Zsoltot.

Kinga megenyhül Ádám iránt amikor látja, mennyire bántja Ádámot, hogy Luca haragszik rá. Szabi nekiáll a házkutatás után kitakarítani, míg Aliz meglátogatja Gézát. Géza szeretné felfogadni Nórát, és megpróbálja óvatosan Aliz tudomására hozni, hol van az eldugott pénze, de Aliz nem veszi a lapot. Később, miután Adám elmagyarázta, miért köpte be Gézát a zsaruknak, Aliz rájön, Géza miről beszélt, és megtalálja a pénzt. Rábeszéli Nórát, hogy képviselje Gézát. Azonban kiderül, hogy Szabi közben kidobta a régi porszívót, amiben a pénz volt elrejtve. Mire Aliz a ház elé ér, ahová Szabi a porszívót kitette, valaki elviszi a pénzzel együtt.

Címlapról ajánljuk