Barátok közt

Ez történt a múlt héten (2012. 45. hét)

rtl.hurtl.hu

2012. november 9. 20:20

Meddig lesz még elég erős Aliz, hogy megőrizze szerelme titkát? Géza felforgatja az egész családja életét.

Ádám vonakodva megígéri Kingának, hogy megtartja Géza titkát. Később Olívia újra megzsarolja Alizt, hogy információt kapjon, ráadásul Géza véletlenül Aliz tudomására hozza azokat az információkat, melyeket Olívia vár tőle. Amikor Gizella véletlenül meghallja Ádám és Kinga vitáját Gézáról, rögtön figyelmezteti Alizt. Aliz viszont dühösen kidobja Gizellát, amiért „vádaskodik”.

Később Kinga meglepődik, hogy Aliz is tud Géza ügyeiről. Aliz azt is bevallja Kingának, hogy a rendőrség azt akarja, hogy beszámoljon nekik Géza drog ügyeiről és fél, hogy ha nem segít, elveszik tőle Lucát. Ráadásul tud az új szállítmányról, de nem mondta el a rendőröknek. Kinga próbál tanácsot adni, de a beszélgetés átmegy veszekedésbe. Gizella kihallgatja Kingát és Ádámot, és megtudja, hogy a rendőrség Alizt zaklatja információkért. Végül, Aliz megpróbálja Gézát figyelmeztetni, de nem meri Olívia előtt. Géza végül átveszi a fontos drogszállítmányt. Aliz pánikba esik, amikor megtudja, Olívia hirtelen eltűnt, és azonnal hívja Gézát, de hiába. A rendőrség lecsap. Géza visszautasítja, hogy együttműködjön a rendőrséggel, és Nórához fordul segítségért. Nóra közli Alizzal, hogy Gézát őrizetbe vették. Aliz kénytelen elmondani Vilmosnak és Szabinak, hogy mi történt, és azt is, hogy Olívia rendőr és ő kapta el Gézát. A csalódott Szabi magyarázatot követel Olíviától. Olívia azt mondja, őszinték az érzései Szabi iránt, és bocsánatát kéri. Végül Aliz és Vilmos kérdőre vonják Kingát, Ádámot és Gizellát, hogy melyikük dobta fel Gézát. Gizella erre felháborodik, Kinga pedig rámutat, hogy Géza tehet a saját sorsáról. Közben Olívia Szabinak magyarázkodik, de Szabi úgy érzi, a lány elárulta. Miközben Vilmos a fia letartóztatásán kesereg, Aliz kénytelen felkészíteni Lucát, hogy Géza nem jön haza. Később Gizella arra a következtetésre jut, hogy Aliz köphette be Gézát, ezért Ádám figyelmezteti Alizt és bevallja neki, hogy ő volt az.

Zsófi egész éjjel hiába várja haza Zsoltot, helyette Miklós állít be reggel. Miklós nem ismeri el, hogy egyedül ő tehet a szexvideó-fiaskóról, ezért Zsófi kidobja a lakásból. Miután Kinga is tudomást szerez a felvételről, igyekszik támogatni Zsófit, de ahogy felmerül Géza korábbi házasságtörése Zsófival, a két lány összekap. Később Zsófi megtudja, hogy Zsolt pisztolyt vett, és figyelmezteti Miklóst. Miklós higgadtságot tettet, majd egy titokzatos telefonhívás után találkozóra hívja Zsoltot a parkba. Zsolt azonban, megjelenik Miklós lakásában, fegyvert fog rá és lelövi. A lövés után Nóra berohan a lakásba, és amikor meglátja a mozdulatlan Miklóst, azt hiszi, Zsolt megölte. A zokogó Nóra bevallja, hogy szüksége van Miklósra. Közben Zsolt elégedetten nézi Miklós haláltusáját, ám amikor Attila elveszi tőle a pisztolyt, kiderül, hogy Miklóson golyóálló mellény volt. Zsolt újra neki akar esni Miklósnak, de Attila leállítja. Később Zsolt kidobja a házból Zsófit. Balázs nem tud haragudni az apjára, András azonban kevésbé megértő Miklóssal. Közli vele, hogy nem sikerült megbékítenie Robertát, így veszélybe kerülhet a cég jövője. András Júliának is becsmérli Miklóst, és Júliában bűntudatot ébreszt saját hűtlensége miatt. Zsolt azon tépelődik, megbocsásson-e Zsófinak, de Linda nem érti, hogy merülhet ez fel Zsoltban. Balázs később elmondja Lindának, hogy Zsolt rálőtt Miklósra.

Laci nem bírja a munkát Gizella nélkül, ezért sorra megkörnyékezi Pétert, Zsófit és Nórát, hogy töltsék be a megüresedett állást. Mindenki visszautasítja. Nóra végül egy pár órára hajlandó kisegíteni Lászlót. Viszont Timi barátnője, Tiffany, meglátja, hogy Nóra a boltban dolgozik, és megszégyeníti Timit. Eközben Robertának sikerül kibújnia a Berényi Fivérekkel kötött szerződés alól. Miklós Nóra segítségét kéri, de Nóra visszautasítja. Közben Nóra közli Lászlóval, hogy keresnie kell valaki mást a kisboltba. Timit pedig figyelmezteti, hogy nem szabad senkit lenézni csak azért, mert egy boltban dolgozik. Később Lilla sikeresen megoldja a Roberta problémát. Nóra rájön, hogy segítenie kellett volna Miklósnak és Andrásnak, és Miklóstól bocsánatot kér, amiért visszautasította. Nem is sejti, hogy Miklós épp Lillával van. Később Lilla elárulja Nórának, hogy lefeküdt Miklóssal, és Nóra úgy tesz, mintha ez nem zavarná.

Miközben Péter és Balázs még mindig egymást vádolják a videó vetítése miatt, Hanna jobban aggódik Linda miatt. Amennyire lehet, igyekszik elterelni a gondolatait az apjáról, aki nem reagál Linda hívásaira. Később Linda mégis üzenetet kap Zsolttól és Hanna meggyőzi, hogy most már minden rendben lesz. Ezután Hanna és Balázs az új vállalkozás ötletén vitatkoznak, és Hanna azzal vádolja Balázst, hogy olyan, mint az apja. Később Balázs megtudja, Zsolt rálőtt Miklósra.
Júlia és Attila egyetértenek abban, hogy szerencsések voltak, hogy az ő együttlétüknek nem maradt bizonyítéka, így nekik sikerült titokban tartaniuk, nem úgy, mint Miklósnak és Zsófinak. Később Péter autót szeretne kapni a tizennyolcadik születésnapja alkalmából, de András ezt elutasítja amiatt, hogy Péter nem került be az egyetemre. Péternek nagyon nem tetszik, hogy Júlia nem állt ki mellette. Júlia és Attila aggódni kezdenek, hogy mi lesz, ha Péter elfecsegi, hogy Júlia el akarta hagyni Andrást. Júlia megkéri Pétert, beszéljék meg korábbi vitájukat. Péter azonban nem akar Júliával beszélni. Júlia segítséget kér Claudiától. Claudia befenyíti Pétert és ráparancsol, hogy mostantól dolgozzon neki. Péter ezért lehordja a döbbent Júliát. Júlia fél, hogy mit fog ezek után tenni Péter, de Attilának támad egy ötlete. Péter kap egy régi Trabantot Attilától és Nórától a szülinapjára. Péter nagyon örül neki és izgatottan tervezi, hogy fogja majd felturbózni.
#Barátok közt#sorozat#magyar#rtl#RTL Klub#illés júlia#illés péter#berényi attila#novák laci#illés máté#bartha zsolt#berényi miklós#szentmihályi zsófia#nádor kinga#berényi claudia#dr. balogh nóra#bokros kádám#fekete aliz#fekete szabolsz#fekete bözsi#kertész vilmos#bokros gizella#bokros linda#holman hanna#jenes balázs#fekete luca#berényi timi

Címlapról ajánljuk