Barátok közt

Előző rész (2012. november 09.)

rtl.hurtl.hu

2012. november 9. 20:20

Miklós tényleg mindig nyer? Teljesen egyedül marad Ádám? Ki tudja megoldani Júlia problémáját?

Lilla elárulja Nórának, hogy lefeküdt Miklóssal, és Nóra úgy tesz, mintha nem zavarná. Bár dühíti a dolog, Nóra még Attilával sem őszinte Miklóssal kapcsolatban. Másnap, Nóra megtudja, hogy Péter vitte az éjszakai műszakot a kisboltban, és ez pont kapóra jön neki. Minden frusztrációját Lászlón tölti ki, amit viszont lát Miklós, és nem érti, vajon miért ilyen feszült Nóra. Végül rájön, amikor Lilla elmondja, hogy Nóra tud róluk. Miklós nem is lehetne elégedettebb.

Aliz nem érti meg, miért adta fel Gézát Ádám. Rendőrök érkeznek Alizhoz és Vilmoshoz is házkutatásra. Kinga megsajnálja Vilmost, amikor látja, mennyire megviseli ez, így még jobban kiakad, amikor Ádám neki is bevallja, hogy ő adta föl Gézát a rendőröknél. Eközben Szabinak nem tetszik, hogy Aliz nem mondja el Lucának az igazat a házkutatásról és Gézáról. Másnap, Kinga továbbra is haragszik Ádámra és Ádámnak elege lesz. Aliz és Szabi elmondják Lucának, hogy Géza börtönben van, és Aliz elárulja, hogy Ádám köpte be. Ezért Luca közli Ádámmal, hogy többé nem a barátja. Látva ezt Kingának megesik a szíve Ádámon.

László ráveszi Pétert, hogy vállaljon be egy éjszakai műszakot és Júlia megkéri Pétert, beszéljék meg korábbi vitájukat. Péter azonban nem akar Júliával beszélni, de látva anyja kétségbeesését, titkon bízik benne, hogy meg tudja győzni Júliát, hogy vegyen neki egy autót. Később Júlia és András összevesznek Péter autója miatt. Másnap, Attila ötlete alapján, Júlia segítséget kér Claudiától Péter ajándékával kapcsolatban. Claudia azonban befenyíti Pétert Júliával kapcsolatban és ráparancsol, hogy mostantól dolgozzon neki. Péter lehordja a döbbent Júliát, mert szerinte nem ezt érdemli miután megőrizte anyja titkát. Júlia fél, hogy mit fog ezek után tenni Péter, de Attilának támad egy ötlete. Végül Péter egy régi tragacsot kap Attilától a szülinapjára, de nagyon örül neki.

Címlapról ajánljuk