Barátok közt

Előző rész (2012. november 08.)

rtl.hurtl.hu

2012. november 8. 20:00

Aliz megtudja, ki adta fel Gézát a rendőröknek. Megőrzi-e Péter Júlia titkát? Ki képes megmenteni az új Berényi céget?

Gizella arcon üti Vilmost, amikor azzal vádolja meg, hogy ő adta fel Gézát a rendőröknek. Kinga rámutat, Géza az egyetlen, aki a saját sorsáról tehet. Közben Olívia Szabinak magyarázkodik, de Szabi továbbra is úgy érzi, a lány elárulta. Miközben Vilmos a fia előzetes letartóztatásán kesereg, Aliz felkészíti Lucát arra, hogy Géza nem jön haza egyhamar. Később Kinga arra a következtetésre jut, hogy Aliz köphette be Gézát, ezért Ádám figyelmezteti Alizt és bevallja neki, hogy ő volt az.

Júlia és Attila egyetértenek abban, hogy szerencsések voltak, hogy az ő együttlétüknek nem maradt bizonyítéka, így nekik sikerült titokban tartaniuk, nem úgy, mint Miklósnak és Zsófinak. Később Péter autót szeretne kapni a tizennyolcadik születésnapja alkalmából, de András ezt elutasítja amiatt, hogy Péter nem került be az egyetemre. Péternek nagyon nem tetszik, hogy Júlia nem állt ki mellette. Júlia és Attila aggódni kezdenek, hogy mi lesz, ha Péter elfecsegi, hogy Júlia el akarta hagyni Andrást.

Robertának sikerül kibújnia a Berényi Fivérekkel kötött szerződés alól és Miklós nem tehet semmit, hogy maradásra kényszerítse. Miklós Nóra segítségét kéri, de Nóra visszautasítja azt. Közben Nóra közli Lászlóval, hogy keresnie kell valaki mást a kisboltba. Timit pedig figyelmezteti, hogy nem szabad senkit lenézni csak azért, mert egy boltban dolgozik, és a család fontosságáról beszél neki. Később Lilla sikeresen megoldja a Roberta problémát. Nóra rájön, hogy segítenie kellett volna Miklósnak és Andrásnak, és Miklóstól bocsánatot kér, amiért visszautasította azt, nem is sejtve, hogy Miklós épp Lillával van.

Címlapról ajánljuk