Barátok közt

Előző rész (2012. november 07.)

rtl.hurtl.hu

2012. november 7. 20:20

Van még jövője Zsófi és Zsolt házasságának? Timi megszégyenül Nóra miatt egy barátnője előtt. Ki dobta fel Gézát a rendőröknek?

Balázs nem tud haragudni az apjára, András azonban kevésbé megértő Miklóssal. Közli vele, hogy nem sikerült megbékítenie Robertát, így veszélybe kerülhet a cég jövője. András Júliának is becsmérli Miklóst, és Júliában bűntudatot ébresztenek András szavai saját hűtlensége miatt. Miközben Zsófi elmondja Claudiának, hogy Zsolt kidobta őt, és hogy Zsófi magát hibáztatja a történtekért, Zsolt azon tépelődik, megbocsásson-e Zsófinak. Linda nem is érti, hogy merülhet ez fel Zsoltban. Balázs később elmondja Lindának, hogy Zsolt rálőtt Miklósra.

László nem bírja a munkát Gizella nélkül, ezért sorra megkörnyékezi Pétert, Zsófit és Nórát, hogy töltsék be a megüresedett állást, de mindenki visszautasítja. Nóra végül egy pár órára hajlandó kisegíteni Lászlót. Viszont Timi „barátnője”, Tiffany, később meglátja, hogy Nóra a boltban dolgozik, és megszégyeníti Timit.

Géza visszautasítja, hogy együttműködjön a rendőrséggel, és Nórához fordul, hogy segítsen neki ügyvédet szerezni. Nóra közli Alizzal, hogy Gézát előzetes letartóztatásba helyezték. Aliz később elmondja Vilmosnak is, hogy mi történt. Aliz azt is elmondja Vilmosnak és Szabinak, hogy Olívia rendőr és ő kapta el Gézát. A csalódott Szabi ezek után magyarázatot követel Olíviától. Olívia azt mondja Szabinak, hogy őszinték az érzései iránta, és Szabi bocsánatát kéri. Végül Aliz és Vilmos kérdőre vonja Kingát, Ádámot és Gizellát, hogy melyikük dobta fel Gézát.

Címlapról ajánljuk