Barátok közt

Géza rémálma valóra vált

rtl.hurtl.hu

2012. november 6. 20:20

Géza attól retteget, hogy elveszíti Alizt és Lucát, félelme most bekövetkezik?

Úgy tűnik Fortuna levette kezét a Mátyás király tér lakóiról. Miki és Zsolt után most Géza is nagy bajba került.

Emlékeznek még a nyári rövid kis videónkra, mikor Géza azt álmodta, hogy a rendőrök elől menekül? Rémálma most valóra vált!
Pár héttel ezelőtt, mikor Olívia feltűnt a Mátyás király téren azt hittük, de jó, végre Szabira is rátalál a szerelem, még drukkoltunk is nekik. Aztán kiderült, Olívia egy beépített rendőr, aki azért próbál meg Szabihoz közel férkőzni, hogy lekapcsolhassa Gézát.

Olívia kényszerítette Alizt, hogy tegyen vallomást szerelme ellen, árulja el, különben elveszíti a lányát, Lucát. Aliz sokáig hezitált, hogy mit tegyen, ki mellé álljon, majd mikor megtudta, hogy Olívia hirtelen eltűnt, megpróbálta figyelmeztetni Gézát a közelgő veszélyre, de akkor már késő volt. A rendőrök lecsaptak Gézára egy nagy drogszállítmány átvétele közben.

Hogy mi lesz Géza sorsa nem lehet tudni. Lehet, hogy ez a végső visszaszámlálás kezdete Kertész Géza karakterét illetően? Az is jó kérdés, Aliz vajon, hogy számol el lelkiismeretével, hogy miatta rács mögé kerül Géza? Vagy lehet, nem is ő árulta el Olíviának Gézát? De akkor ki lehetet? Tartsanak velünk és hamarosan kiderül!

Címlapról ajánljuk