Barátok közt

Előző rész (2012. november 06.)

rtl.hurtl.hu

2012. november 6. 20:20

Balázs és Péter közt fokozódik a feszültség. Zsolt összeomlik. Elmondja Aliz Gézának, hogy a rendőrök figyelik?

Hanna és Balázs az új vállalkozás ötletén vitatkoznak, és Hanna azzal vádolja Balázst, hogy olyan, mint az apja. Később Balázs megtudja, Zsolt rálőtt Miklósra.

Miután Zsolt rálőtt Miklósra, Nóra berohan, és amikor meglátja a mozdulatlan Miklóst a földön, azt hiszi, Zsolt megölte. Amíg Miklós „haldoklik”, Nóra kétségbeesetten bevallja, hogy szüksége van rá. Közben Zsolt elégedetten nézi Miklós haláltusáját, ám amikor Attila elveszi Zsolttól a pisztolyt, kiderül, hogy Miklóson golyóállómellény volt. Zsolt újra neki akar esni Miklósnak, de Attila lebeszéli. Később Zsolt kidobja a házból Zsófit. Amikor Linda hazaér, összetörve találja Zsoltot.

Kinga meglepődik, hogy Aliz is tud Géza drog ügyeiről. Aliz úgy gondolja, Géza nem akarta, hogy mindketten megtudják, a másik is tudja a titkot. A zaklatott Aliz azt is bevallja Kingának, hogy nagy bajban van, mert a rendőrség azt akarja, hogy beszámoljon nekik Géza ügyeiről. Azzal fenyegetik, ha nem működik együtt, akkor elveszik Lucát. Tud egy új szállítmányról, de nem mondta el a zsaruknak. Kinga próbál tanácsot adni, de a beszélgetés átmegy veszekedésbe. Közben Gizella kihallgatja Kingát és Ádámot amint Alizról beszélgetnek, és megtudja, hogy a rendőrség Alizt zaklatja információkért. Tudván, hogy ma nagy szállítmány érkezik, Aliz próbálja Gézát figyelmeztetni, de vissza kell fognia magát Olívia előtt. Géza átveszi a fontos drogszállítmányt. Később Aliz pánikba esik, amikor megtudja, Olívia hirtelen eltűnt, és hívja Gézát. De hiába. A rendőrök akkorra már lecsaptak Gézára.

Címlapról ajánljuk