Barátok közt

Előző rész (2012. november 05.)

rtl.hurtl.hu

2012. november 5. 20:20

Géza a nagy dobásra készül. Linda tényleg megnyugodhat? Zsolt bosszút áll Miklóson.

Ádám vonakodva bár, de megígéri Kingának, hogy titokban tartja, hogy Géza drogokkal üzletel. Közben Aliz nem tudja eldönteni, hogy a lányát vagy Gézát védje, és már majdnem figyelmezteti Gézát, hogy a rendőrség a nyomában van, de mégis meggondolja magát. Később Olívia újra megzsarolja Alizt, hogy információt kapjon egy új kábítószer szállítmányról. Géza véletlenül Aliz tudomására hozza azokat az információkat, melyeket Olívia vár tőle. Később Gizella véletlenül kihallgatja Ádám és Kinga vitáját Gézáról, és rögtön Alizhoz rohan, hogy figyelmeztesse Géza ügyleteire. Aliz dühösen kidobja Gizellát, amiért vádaskodik.

Péter és Balázs még mindig egymást vádolják a videó vetítése miatt. Hanna azonban sokkal jobban aggódik Linda miatt. Igyekszik a támogatásáról biztosítani Lindát és amennyire lehet, elterelni a gondolatait az apjáról, aki nem reagál Linda hívásaira. Később Linda mégis üzenetet kap Zsolttól és Hanna meggyőzi, hogy most már minden rendben lesz.

Zsófi egész éjjel hiába várja haza Zsoltot, helyette Miklós állít be reggel. Miklós nem hajlandó elismerni, hogy egyedül ő tehet a szexvideó-fiaskóról, ezért Zsófi kidobja a lakásból. Miután Kinga is tudomást szerez a felvételről, igyekszik támogatni Zsófit szorult helyzetében, de ahogy felmerül Géza korábbi házasságtörése Zsófival, a két lány összekap. Később Zsófi megtudja, hogy Zsolt pisztolyt vett, és figyelmezteti Miklóst a veszélyre. Miklós higgadtságot tettet, majd egy titokzatos telefonhívás után találkozóra hívja Zsoltot a parkba. Zsolt azonban keresztülhúzza Miklós számítását, megjelenik Miklós lakásában, fegyvert fog rá és lelövi.

Címlapról ajánljuk