Barátok közt

Ez történt a múlt héten (2012. 44. hét)

rtl.hurtl.hu

2012. október 31. 20:20

Kinga döbbenetes felfedezést tesz, és úgy tűnik, Aliz is belekeveredik Géza fortélyos dolgaiba. Vajon kibékül-e végre Attila és Miklós? A Berényi Fivérek cégindító bulija felejthetetlen élményt nyújt mindenkinek. Zsolt váratlan dologra ragadtatja magát.

Géza, aki nem akarja, hogy a járőr megtalálja a drogot, kiszálláskor „rátukmálja” a táskát Kingára, aki habár nem érti, mi a helyzet, belemegy a játékba. Otthon viszont a kíváncsiság nem hagyja Kingát nyugodni, és belenéz a táskába. Először nem talál semmit, de aztán előkerül a drog. Mikor Géza hazaérkezik, Kinga nekitámad. Géza azt mondja, hogy nem akar visszamenni a börtönbe, és arra kéri Kingát, hogy tartsa a száját. Géza elmeséli Aliznak, mi történt a rendőrrel, és hogy Kingának kellett elvinnie a táskáját, ami tele volt droggal. Ám Géza azt hazudja Aliznak, hogy Kinga nem találta meg a pirulákat. Olívia végül közli Alizzal, hogy ha nem működik együtt, akkor lehet, hogy elveszíti a lányát. Aliz letagadja Olívia előtt, hogy Géza drogdíler és, hogy bármit is tudna erről, de Olívia szembesíti egy fotóval amin Aliz Nádorral találkozik a parkban, majd bűnpártolással fenyegeti. De Aliz erős marad – a felszínen. Közben Ádám megpróbálja felvidítani Kingát, de Kinga nem tudja feledni a Gézával kapcsolatos aggályait. Végül mindent elmond Ádámnak Gézáról és a drogokról, amit talált, de egyből meg is bánja. Aliz tovább gyötrődik, hogy mit csináljon, de Gézát nem meri figyelmeztetni.

Nóra egyre idegesebben nézi, amint Attila és Miklós folytatják a kakaskodást egymással. Nórának is elege van az állandó viszályból, és megkéri Attilát, hogy béküljön ki Miklóssal. Attila kötélnek áll, de amikor elmegy Miklóshoz elásni a csatabárdot, Miklós kijelenti, hogy ha Attila még egyszer megbántja Nórát, akkor megöli.

Gizella titkon berúg a Berényi Fivérek buliján. Géza észreveszi ezt, és figyelmezteti Lászlót aki, azonnali hatállyal kirúgja a nőt.

Amíg Miklós rábeszéli Zsófit, hogy azonnal csinálja meg a terhességi tesztet, András elárulja Júliának, hogy Zsófi valószínűleg terhes. Zsófi megcsinálja a tesztet, és legnagyobb megkönnyebbülésére az eredmény negatív. Közben Júliától a terhesség híre eljut Nórához, aki – amikor hallja, hogy Zsolt és László a kolbászok miatt veszekszenek – elejti azt a megjegyzést, hogy nem tudja, hogy fog Zsolt egy babáról gondoskodni, amikor ő maga is gyerek. Az izgatott Zsolt egyből Zsófihoz rohan, hogy megtudja mi újság, de Zsófi lehűti: nem terhes. Zsolt nagyon csalódott és Zsófi magát hibáztatja. Az irodában Miklós azt látja, Zsófi nem a régi – hanem inkább „legyőzött”. Miklós próbálja Zsófit kiengesztelni, de nem sikerül neki. Később Miklós felajánlja, hogy kitörli a szex videót és ezt meg is teszi. Attila azt hazudja Nórának, hogy ő és Miklós civil módon mindent megbeszéltek.

Nóra örül, hogy végre béke lesz. Este Balázs véletlenül kitörli a bemutató fájlt és kiderül, nincs másolat. Gyorsan letöltenek egy olyan programot, ami törölt fájlokat állít helyre. Sikerül a fájlokat megtalálni és elindul a bemutató. Ám mindenki legnagyobb döbbenetére hirtelen Miklós és Zsófi videója is elindul. Miután az udvaron mindenki látta a szexvideót Miklósról és Zsófiról, Zsolt dühében majdnem megveri Zsófit, de visszafogja magát. Zsófi könnyek közt mondja el Claudiának, hogy mi történt, és saját magát vádolja. Linda elköltözik otthonról, amíg Zsófi ott lakik. Júlia titkon együtt érez Zsófival, és támogatni próbálja. Péter és Balázs egymást vádolja a történtekért. Roberta felháborodik a vetítés miatt, és közli, hogy nem hajlandó a Berényiékkel együttműködni. Közben Zsolt meglátogatja régi bárját, és elkezd inni. Részegen verekedést provokál a kidobó emberrel, végül pedig szívességet kér az új tulajtól.
#Barátok közt#sorozat#magyar#rtl#RTL Klub#illés júlia#illés péter#berényi attila#novák laci#illés máté#bartha zsolt#berényi miklós#szentmihályi zsófia#nádor kinga#berényi claudia#dr. balogh nóra#bokros kádám#fekete aliz#fekete szabolsz#fekete bözsi#kertész vilmos#bokros gizella#bokros linda#holman hanna#jenes balázs#fekete luca#berényi timi

Címlapról ajánljuk