Barátok közt

Előző rész (2012. október 31.)

rtl.hurtl.hu

2012. október 31. 20:20

Figyelmezteti Aliz Gézát? Vajon milyen bosszút tervez a felbőszült Zsolt? Lászlónak elege lesz Gizellából.

Aliz azt hazudja Olíviának, hogy Géza nem drogdíler, és hogy fogalma sincs, ki az a Nándor. Olívia szembesíti a fényképpel, amin Aliz és Nándor a parkban találkoztak, de Aliz azt mondja, hogy ez merő véletlen. Olívia megpróbál hatást gyakorolni Alizra azzal, hogy bűnpártolás miatt elveszítheti Lucát. De Aliz továbbra is tagad, és elküldi Olíviát. Közben Ádám megpróbálja jókedvre deríteni Kingát, de Kinga nem tudja elfelejteni a Gézával kapcsolatos aggályait. Végül mindent elmond Ádámnak Gézáról és a drogról amit talált, de egyből meg is bánja. Közben Aliz azon gyötrődik, hogy mit kéne csinálnia, de Gézát nem meri figyelmeztetni.

Miután látta a felvételt Miklósról és Zsófiról, Zsolt dühében a nyakánál fogva nekiszorítja Zsófit a falnak, és egy pillanatig úgy tűnik, bántani fogja, de végül elrohan. Zsófi könnyek közt mondja el Claudiának, hogy mi történt, és saját magát vádolja, hogy ennyire hülye volt. Közben Linda is hazatér, és megvetően közli Zsófival, hogy nem hajlandó egy fedél alatt maradni vele. Júlia titkon együtt érez Zsófival, és átmegy hozzá, hogy támogassa. Míg Péter és Balázs egymást vádolja a történtekért, Roberta felháborodik a vetítés miatt, és közli Miklóssal és Andrással, hogy nem hajlandó egy ilyen céggel együttműködni. Közben Zsolt elmegy a régi bárjába, és elkezd inni, verekedést provokál a kidobó emberrel, végül közli az új tulajjal, hogy egy szívességet akar tőle kérni. Vajon mi az?

Gizella titkon hörpintget a céges bulin lévő pezsgőből, és egyre illumináltabb állapotba kerül. Géza észreveszi ezt, és szól Lászlónak, hogy Gizella részeg. Amikor László megbizonyosodik erről, azonnali hatállyal kirúgja a nőt.

Címlapról ajánljuk