Barátok közt

Előző rész (2012. október 30.)

rtl.hurtl.hu

2012. október 30. 20:20

Zsófi kap egy másik ajánlatot Miklóstól. Elfogadja? Aliz belekeveredik Géza fortélyos dolgaiba. A Berényi Fivérek cégindító bulija felejthetetlen.

Miután Zsófi elmondta Zsoltnak, hogy nem terhes, Zsolt nagyon csalódott. Zsófi magát hibáztatja. Azt mondja, ő nem jó feleség. Zsolt szerint ez nem igaz. Ő mindig szeretni fogja Zsófit, akármi is van. Az irodában Miklós azt látja, Zsófi nem a régi – hanem inkább „legyőzött”. Miklós próbálja Zsófit kiengesztelni, de nem sikerül neki. Később Miklós felajánlja, hogy kitörli a szex videót és ezt meg is teszi. Azt is kijelenti, hogy Zsófinak nem kell tovább nála dolgoznia, de ha mégis marad, nem kell titkárnőnek lennie. Bármilyen pozíciót betölthet a cégnél. Zsófi elmeséli Zsoltnak Miklós ajánlatát és Zsolt arra biztatja, hogy fogadja el az előléptetést.

Kinga megtudta, hogy Géza drogokkal üzletel, és nem tudja, mit csináljon. Géza arra kéri, ne mondja el senkinek. A féltékeny Aliz megzavarja a vitát, miután megtudta Gizellától, hogy Géza Kingánál van. Géza nem akarja, hogy Kinga és Aliz megtudja, hogy mindketten tudják a titkát, és azt hazudja Aliznak, hogy Kinga megkérte, nézze meg a bojlert. Otthon Géza elmeséli Aliznak, mi történt a rendőrrel, és hogy Kingának kellett elvinnie a táskáját, ami tele volt droggal. Ám Géza azt hazudja Aliznak, hogy Kinga nem találta meg a pirulákat. Géza később megkéri Alizt, találkozzon Nándorral és figyelmeztesse, a rendőrök a nyomukban vannak. Aliz ezt megteszi. Később Olívia nagyon sok kérdést tesz fel Aliznak, amit Aliz furcsáll. Olívia végül közli Alizzal, hogy ha nem működik együtt, akkor lehet, hogy elveszíti a lányát. Aliz nem érti, mi történik.

Hanna közli Péterrel, hogy úgy döntött, támogatja Péter partitérkép ötletének megvalósítását. Péter hálás. Közben Attila azt hazudja Nórának, hogy ő és Miklós civil módon mindent megbeszéltek. Nóra örül, hogy végre béke lesz. Később Péter átadja a Berényi Fivérek buli prezentációját Miklósnak és folytatódik a vita Balázzsal. Este Balázs véletlenül kitörli a bemutató fájlt és kiderül, nincs másolat. Gyorsan letöltenek egy olyan programot, ami törölt fájlokat állít helyre. Sikerül a fájlokat megtalálni és elindul a bemutató. Ám mindenki legnagyobb döbbenetére hirtelen Miklós és Zsófi szex videója is elindul. Miklós sokkolva van. A megalázott Zsófi megpróbálja megállítani a videót. Zsolt ledöbben azon a látványon, hogy az ő felesége Miklóssal van.

Címlapról ajánljuk