Barátok közt

Előző rész (2012. október 26.)

rtl.hurtl.hu

2012. október 26. 21:20

Sikerül Hannának mindenkit boldoggá tenni? Attila kap egy utolsó esélyt. Kiderül Zsófi titka? Géza szorult helyzetbe kerül a drogok miatt.

Balázs nem veszi komolyan Hanna dühét, ami csak tovább idegesíti a lányt. Balázs azt hiszi, hogy Hannát igazából az anyjával kapcsolatos hírek idegesítették föl és elnézést kér, hogy korábban nem kapcsolt. Másnap reggel, Balázs örül, hogy Hanna láthatóan megenyhült. Végül, Balázs ledöbben amikor megtudja, hogy Hanna továbbra is finanszírozni akarja Péter ötletét.

Nóra és Attila szerelmesen térnek haza Párizsból, Nóra csalódik, amikor Timi inkább az apjával akarja tölteni az estét. Másnap, Júlia úgy tesz mintha nem zavarná, hogy Attila hazaköltözik, és Attila is boldognak tűnik. Majd, Timi figyelmezteti Attilát, hogy bánjon jól Nórával és Attila megígéri, hogy így lesz.

Kinga meglepődik amikor Zsófi megtiltja neki, hogy szóljon Zsoltnak a lehetséges terhességéről. Másnap reggel, Zsófi nem tudja otthon megcsinálni a terhességi tesztet, így eldugja az irodában, majd el kell mennie. Később András és Miklós megtalálják Zsófi terhességi tesztjét. Miklós először aggódni kezd, de később rájön, hogy ha tényleg ő Zsófi gyermekének apja, Zsoltot megüti a guta. Miklós elárulja Zsófinak, hogy tud a terhességi tesztről, és ő is úgy gondolja, hogy lehet, hogy ő a gyerek apja.

Nándor figyelmezteti Gézát, hogy szerinte a zsaruk szimatolnak körülötte. Géza kidobja a Nánditól kapott „munka” telefonját, ami nem kerüli el Olívia figyelmét. Másnap, Géza cirkuszba küldi a családot, hogy átszámolhassa a drogokat és Olívia még inkább gyanút fog. Később, Gézát majdnem drog számoláson kapja Olívia és Szabi. Végül Olívia figyelmezteti kollégáit, hogy Géza készül valamire és Gézát – aki éppen Kingát fuvarozná fodrászhoz – megállítja egy rendőr.

Címlapról ajánljuk