Barátok közt

Előző rész (2012. október 25.)

rtl.hurtl.hu

2012. október 25. 21:20

Mit választ Olívia, Szabit vagy a küldetését? Hanna világa kezd összeomlani. Lehet, hogy Zsófi terhes?

Luca elmondja Szabinak, hogy megbékélt Olíviával. Szabi ennek örül és elhatározza, hogy ír egy dalt Olíviának. Ehhez faggatni kezdi Olíviát. Olívia fél, hogy Szabi sejt valamit. Olívia közben megpróbálja kideríteni, hogy mit tud Aliz Géza dolgairól és megkaparintja Géza telefonját. Miközben továbbítja Nándor számát, Olívia majdnem lebukik. Szabi végül előadja a dalt, amit Olíviának írt, Olívia pedig ráeszmél, hogy kezd beleszeretni Szabiba.

Hanna időt kér Pétertől, hogy eldöntse, ad-e neki pénzt a mobil alkalmazás megvalósítására. Péter ezért Claudiához fordul, aki azonban pénz helyett munkát ajánl Péternek. Hanna később úgy dönt, hogy kihasználja a helyzetet és egy ajánlattal össze akarja békíteni a fiúkat. Békülés helyett azonban ő kerül konfliktusba Balázzsal. Hanna ráadásul még mindig feldúlt Rita miatt. Végül Hanna Claudiára önti az összes keserűségét.

Miklós számon kéri Zsófit, amiért elfecsegte Claudiának a Rita dolgot. Közben Zsolt és László között tovább eszkalálódik a kolbászháború. Miközben Zsoltot próbálja lenyugtatni, Zsófinak balsejtelme támad. Kingának mondja el, hogy lehet, hogy terhes. Azt azonban elhallgatja, hogy a gyerek apja talán Miklós.

Címlapról ajánljuk