Barátok közt

Előző rész (2012. október 18.)

rtl.hurtl.hu

2012. október 18. 21:20

Nóra és Attila újra tudja-e kezdeni Párizsban? Géza veszélyezteti kapcsolatát Alizzal. Zsófi végre talál valami kompromittálót Miklósról.

Nóra és Attila még mindig úgy tesznek Pierre előtt, mintha nem ismernék egymást. Nóra élvezi, hogy a két férfi kitünteti a figyelmével. Pierre megpróbálja Nórát emlékeztetni a közös múltjukra, de Nóra inkább Attilával való jövőjére koncentrál. Az este végén Pierre figyelmezteti Nórát, hogy Attilában nem lehet megbízni, de Nóra ezt nem veszi komolyan.

Kinga addig faggatja Ádámot, míg az el nem árulja, azt hallotta, Zsolt drogcsempész, de Zsolt ezt tagadja. Kinga nem hiszi el Ádám vádjait és elmondja Zsófinak, mit hallott. Zsófi mérges lesz, hogy Ádám „rosszindulatú pletykát” terjeszt a férjéről. Másnap Kinga Gézának is elmeséli, mit hallott, és aggódik, hogy igaz lehet. Géza kényelmetlenül hallgatja, ahogy Kinga kijelenti, a drogcsempészek alávaló és hitvány gazemberek. Géza úgy dönt, elmondja Aliznak, pontosan mit csinál, veszélyeztetve ezzel a kapcsolatukat.

Miklós megkéri Zsófit, hogy dolgozzon este egy beszámoló elkészítésén, és ő igent mond. Zsolt ki van akadva emiatt. Közben Miklós egyedül hagyja Zsófit az irodában, ahol Zsófi próbál valami olyat találni, ami felhasználható Miklós ellen. Zsarolni akarja Miklóst, hogy végleg kitörölje a szex videót. Reggel Zsolt kelti föl Zsófit, aki elaludt az irodában. Zsolt panaszkodik, nem szereti, hogy Zsófi Miklósnak dolgozik. Zsófi megnyugtatja Zsoltot, Miklós nem fog zsarnokoskodni felette. Később Zsófi talál egy kompromittáló faxot, és szembesíti vele Miklóst. Végre Zsófi kezében van az infó, amivel Miklóst zsarolni tudja.

Címlapról ajánljuk