Barátok közt

Előző rész (2012. augusztus 29.)

rtl.hurtl.hu

2012. augusztus 29. 21:00

Meg tudja tartani titkát Zsófi? Vilmos élete a feje tetejére áll. László egy vagyont költ Gabi gyűrűjére, de lehet, hogy fölöslegesen.

Claudia visszautasítja Izabella vádaskodását és kipenderíti a Villából. Zsolt romantikus vacsorával várja Zsófit, de végül összevesznek. Másnap Ádámnak bevillan, hogy előző este felhívta Izabella férjét. Eközben Claudia Zsófi tudtára adja, hogy beszélniük kell, méghozzá Izabelláról. Zsófi bevallja Claudiának majdnem az egész történetet és Claudia titkon örül, hogy Zsófi nem őszinte Zsolthoz. Zsófi és Izabella rádöbben, hogy Ádám nyomta fel Izabellát a férjénél. Később Kinga kiáll Ádámért, amikor Zsófi és Izabella nekiesnek.

Gizi nem veszi észre, mennyire bántja Vilmost, hogy részegen kell látnia a barátnőjét. Vilmos elragadtatja magát, és részegnek nevezi Gizit. Veszekedni kezdenek. Végül Vilmos és Gizi szakítanak, és Gizi az utcára kerül. Másnap Vilmos megbánja, hogy szakított Gizivel. Gizi, aki beköltözött Ádámékhoz, azonban boldog, hogy szakított Vilmossal. Bözsi rájön, hogy kezd beleszeretni Vilmosba, ezért elhatározza, hogy hazaköltözik.

Nóra és Aliz vitája teljesen elbizonytalanítja Lászlót, hogy milyen gyűrűt vegyen Gabinak. Eközben Gabi véletlenül kimossa Teó egyik régi fényképét, amin ketten vannak. Később Teó rájön, hogy László nemsokára örökre magához láncolja Gabit és kitalálja, hogy kerülhetne közelebb Gabihoz. Másnap Laci eldicsekszik Teónak, hogy megvette Gabi gyűrűjét. Később, Aliz titokban felpróbálja a gyűrűt és nem tudja levenni. Aliz, Péter és Teó együtt próbálják leszedni Aliz ujjáról a gyűrűt, de Teó tervet forral magában. Később László látja, ahogy Teó kisiet a házból és Teó hazudik neki arról, hogy hova megy. Végül László lánykérése kudarcba fullad, amikor kiderül, hogy eltűnt a gyűrű.

Címlapról ajánljuk