Barátok közt

Előző rész (2012. augusztus 28.)

rtl.hurtl.hu

2012. augusztus 28. 21:00

Vajon hogyan dönt majd Bandi? Ádám bosszúja miatt Zsófi kerül bajba. Vilmost kezdi kiábrándítani Gizi viselkedése.

András bejelentésére, hogy Bandi válassza ki, kivel akar élni, Zsuzsa, András és Júlia között heves vita alakul ki. Később Zsuzsa is és András is külön-külön beszélnek Bandival a döntéséről. Míg Zsuzsa azt hangsúlyozza, hogy mennyire hiányzik neki a fia, András biztosítja Bandit arról, hogy bárhogy is dönt, Andrásnál mindig lesz helye. Aztán Zsolt további munkát ajánl a fiúnak, és Bandi András mellett dönt. Vajon András személye miatt, vagy mert továbbra is Zsoltnak akar dolgozni?

Zsófi megfenyegeti Izabellát, hogy amennyiben a bunda-ügyet nem kezeli diszkréten, Izabella férje mindent meg fog tudni Izabella mellékútjairól. Később, Izabella megalázza Ádámot, ezért, amikor Ádám illuminált állapotba kerül, bosszúból felhívja Izabella férjét, és kitálal neki. Zsófi közli Miklóssal, hogy az utolsó fillérig visszafizeti neki a tartozását. Később Miklós vesz egy céges autót, és felajánlja Zsófinak, hogy használhatja, amíg neki dolgozik. Miután Izabellát kirúgta a férje, Izabella – aki tévesen azt hiszi, hogy Zsófi hívta fel a férjét – felkeresi Claudiát és kitálal neki Zsófiról.

Bözsi gyorsan kihúzza a laptopból az internet kábelét, hogy Vilmos ne lássa Gizit inni. Hogy elterelje a témát, arról kezd el beszélni, hogy Luca biztos nagyon csalódott lesz, mert nem nyerheti meg a rózsaszín rollert. Bözsi lemegy Gizihez, és felajánlja neki barátságát. Később Gizi és Ádám elkezdenek együtt inni. Vilmos közben talál egy régi rollert, és hazaviszi megjavítani. Mikor a roller kész, felviszi Lucának, és épp egy meghitt családi vacsora közepébe érkezik. Aztán hazamegy, ahol Gizi és Ádám részegen tivornyáznak. Vilmos döbbent és szomorú.

Címlapról ajánljuk