Barátok közt

Előző rész (2012. augusztus 27.)

rtl.hurtl.hu

2012. augusztus 27. 21:00

Hanna és Balázs megbánják, hogy Claudiához költöztek? Meg tud-e állni Gizi egy pohár ital után? Zsuzsa és András választásra kényszerítik Bandit

Miklós nem örül, hogy Balázs elköltözött Claudiához. Az önelégült Claudia úgy véli, Miklós csak egyszerűen nem tud veszíteni. Közben Hanna és Balázs azon tanakodnak, mit tehetnének új szobájukkal, ami nem az ő szájuk íze szerint lett berendezve. Kellemesen meglepődnek, amikor meglátják új szobájukat, amit Zsófi, Claudia kérésére, átrendezett. Hanna és Balázs élvezik, hogy együtt élnek, de Claudia többször hívja őket telefonon, és végül pont akkor jön be, amikor csókolóznak. Hanna elbeszélget Claudiával, ami után Claudia zárat szereltet az ajtóra, és Hanna és Balázs megnyugszanak.

Zsolt nagyon örül, hogy Linda visszaköltözött hozzá. Gizi be akarja bizonyítani, hogy le tud állni az ivással. Keményen dolgozik az irodában, és Nóra le van nyűgözve. Zsolt próbál beszélni a fejével, de Gizi tagadja, hogy bármi problémája lenne. Közben Bözsi még mindig egy hiányzó kupont keres a gabonapelyhes dobozokon, hogy Luca megnyerhesse a rózsaszín rollert. Vilmos felajánlja, hogy segít megkeresni az interneten és bevezeti Bözsit az internet világába. Később Vilmos és Bözsi az interneten csevegnek, de Bözsi nem hallja Vilmost. Vilmos átmegy segíteni neki, és Bözsi megpillantja a számítógépen keresztül ahogy Gizi egyik pohár bort a másik után küldi le.

András mérges Zsuzsára, hogy csak besétál és el akarja vinni Bandit. Júlia emlékezteti Andrást, hogy Bandi mindig is csak ideiglenesen volt náluk. Közben Zsuzsa arról áradozik, milyen jó lesz Bandinak Balatonon. Júlia áthívja Zsuzsát, míg Bandi és Péter a szüleikre panaszkodnak egymásnak. Péter később elmondja Júliának, hogy Bandi nem akar a Balatonra költözni és ezt ő továbbadja Andrásnak. Amikor Zsuzsa átjön, András utal rá, hogy lehet, hogy Bandi nem akar vele menni. Miért nem kérdezik meg Bandit, hogy ő mit akar?

Címlapról ajánljuk