Barátok közt

Előző rész (2012. augusztus 24.)

rtl.hurtl.hu

2012. augusztus 24. 21:00

Elfogadják-e a fiatalok Claudia ajánlatát? Mit választ Gizi: az italt vagy a lányát? Bandi eléri Andrásnál, amit akar.

Claudia megpróbálja meggyőzni a fiatalokat, hogy lakjanak a villában. Balázs nevetségesnek tartja az elképzelést. Hanna nem tudja, mit tegyen, ezért Lindához fordul, aki megerősíti őt abban, hogy jó ötlet a villába költözés. Hanna később arra kéri Balázst, hogy költözzenek Claudiához, legalább egy kis időre, hogy kipróbálják. Balázs, látva, hogy ez Hannának milyen fontos, úgy dönt, hogy Claudiához költözik.

Linda elmondja Vilmosnak, hogy Gizi újra iszik, és ő okozta a padlástüzet is. Gizi azt állítja, nincs alkoholproblémája, már tud mértékkel inni, de Linda emlékezteti őt, hogy megállapodtak: ha Gizi iszik, Linda elköltözik. Vilmos hajlana rá, hogy Gizinek higgyen, Linda azonban hajthatatlan. Gizi, hogy bebizonyítsa, nem árt neki az alkohol, Linda előtt iszik. Linda otthagyja őt, és arra kéri Zsoltot, hadd költözzön vissza hozzá.

Bandi újabb munkát kér Zsolttól, de nem kap, mivel messzire kéne szállítania. Bandi ezért biciklit kér Andrástól. Júlia nem akarja, hogy költekezzenek, és hogy András kivételezzen Bandival, ezért azt mondja Andrásnak, ha Bandi kap biciklit, Péternek is kapnia kell. Bandi egy trükkel eléri, hogy András megvegye a biciklit. Bandi lelkesen újságolja Zsoltnak, hogy most már készen áll a távolabbi küldetésekre is. András hazaállít az új biciklivel a döbbent Júliához, és azzal védekezik, hogy azt az egész család használhatja majd. Már Júlia is megbékél a biciklivel, amikor beállít Zsuzsa: Bandiért jött.

Címlapról ajánljuk