Barátok közt

Előző rész (2012. augusztus 23.)

rtl.hurtl.hu

2012. augusztus 23. 21:00

Balázs meglepő ajánlatot kap Claudiától. Mire készül Miklós Zsófi ellen? Hogy reagál Linda Gizella beismerésére?

Miközben Hannának rosszul esik, hogy úgy érzi, Claudia el akarja választani Balázstól, a fiatalok továbbra is szerelmesen tervezik a közös életüket. András és Júlia figyelmeztetik Claudiát, hogy ha nem enged, elveszítheti Hannát, mint ahogy András gyerekei is a világ legtávolabbi pontjaira költöztek. Miklós Kingánál előkészíti a lakás bérleti szerződésének módosítását, hogy Balázsék mielőbb beköltözhessenek. Claudia a hallottakon elgondolkodva egy utolsó beszélgetést kér a fiataloktól, és felajánlja Balázsnak, hogy a fiú költözzön a villába.

Zsófi olyan meggyőzően érvel a gyerekvállalás mellett, hogy a boldog Zsolt végül elhiszi neki, hogy ezúttal komolyan gondolja. De Zsófi továbbra is őrlődik a bűntudattól, és a keserűségét Kingára önti. Miklóst végtelenül szórakoztatja, hogy Zsolt nyilvánvalóan nem tud a Zsófival töltött légyottjáról, és tovább feszíti a húrt, amikor Zsófival flörtöl. Zsófi faképnél hagyja Miklóst, és arra kéri Zsoltot, egyelőre tartsák titokban a baba-projektet.

Gabi aggódik Teó eltűnése miatt, aki Szabi lakásában töltötte az éjszakát. Hogy a nagyobb konfliktust elkerüljék, Aliz visszaviszi a fiút a kisboltba. Péter hallja, ahogy László megkérdőjelezi Teó ártatlanságát, és beleköt a fiúba. Teó durván válaszol Péternek, aki erre megüti őt. A verekedő fiúkat Júlia választja szét, aki Teó védelmében magára vállalja a tűz okozását. Később Júlia Gizella jelenlétében célzásokat tesz arra, hogy tudni véli, Teónak nem lehet köze a tűzhöz, mire Gizella ijedtében bevallja Gabinak és Lászlónak, hogy ő ivott a padláson és hagyott ott egy égő cigarettát. A boltban vásárló Linda előlép a takarásból, ahol mindent hallott és kérdőre vonja az anyját.

Címlapról ajánljuk