Barátok közt

Előző rész (2012. augusztus 22.)

rtl.hurtl.hu

2012. augusztus 22. 21:00

Kinga félelme beigazolódik? Attila és Júlia kapcsolatának végül a tűz vet véget? Zsófi megdöbbentő ultimátumot ad Zsoltnak.

Mielőtt Kinga beszélhetne Ádámmal Zsófi üzenetéről, Vilmos riasztja őket a tűz miatt és el kell hagyniuk a lakást. Kinga később sem tud beszélni Ádámmal, viszont Zsófi megerősíti neki, hogy Ádám tényleg pénzért volt Izabella szeretője. Claudia eközben megtudja, hogy Miklós felajánlotta Hannának és Balázsnak Kinga lakását. Kinga elmondja Ádámnak, hogy tudja, hogy selyemfiú. Másnap reggel, Ádám elpanaszolja Aliznak, hogy soha nem kellett volna bevallania Kingának, hogy szereti.

Miközben Gabi azt gyanítja, hogy Teó okozta a padlástüzet, Júlia örül, hogy túlélte és rájön milyen fontos neki a családja. Ez alatt Attila attól fél, Júlia okozta a tüzet, hogy ártson magának. Teót végül megvádolják a padlás felgyújtásával, de Gabi hamar elbizonytalanodik. Másnap, Attila kora reggel meglátogatja Júliát, de csak Andrással tud beszélni. Gabi lehordja Lászlót, amiért nem hisz Teónak. Később Júlia bejelenti Attilának, hogy a viszonyuknak vége.

Miklós eldugja a kamerát, amivel felvette a Zsófival együtt töltött idejét. Eközben Andrea bevallja Zsoltnak, hogy ő árulta el Zsófinak, hogy lefeküdtek. Zsófi a hotelben úgy tesz, mintha nem bántaná, hogy lefeküdt Miklóssal, de otthon elhatalmasodik rajta a bűntudat. Másnap reggel, Miklós meglepődik, amikor Claudia nekiesik, de megnyugszik, amikor rájön, hogy csak Hanna miatt teszi. Zsófi rájön, hogy bosszúja miatt elveszítheti Zsoltot és végül bejelenti, hogy babát akar tőle.

Címlapról ajánljuk