Barátok közt

Előző rész (2012. augusztus 21.)

rtl.hurtl.hu

2012. augusztus 21. 21:00

Sima lesz-e az út Ádám és Kinga szerelmének? Beleegyezik Zsófi Miklós különös feltételébe? Túléli-e Júlia a padlástüzet?

Ádám szerelmet vallott Kingának és Kinga viszonozza az érzelmeit. Közben Aliz rábeszéli Zsófit, hogy ne mondja el Kingának, hogy Ádám selyemfiú volt. Ádámot és Kingát kimentik a szigetről, mielőtt szerelmük beteljesedhetne. Hazaérve meglepi őket, hogy új lakókat kapnak. Kinga telefonja újra életre kel és végre meghallgatja Zsófi üzenetét Ádám „foglalkozásával” kapcsolatban.

Zsolt szexi fehérneművel lepi meg Zsófit, míg Miklós megígéri Izabellának, hogy kifizeti a lopott bunda árát. Később Zsófi beleköt Zsoltba, és miután a képébe vágja, hogy tud az Andreával folytatott afférról, elviharzik otthonról. Találkozik Miklóssal, és megkérdezi, miért teszi ezt vele. Habár titokban Zsolton akar bosszút állni, Miklós kegyes hazugságot mond Zsófinak. Ezután Zsófi betejesíti az üzlet ráeső részét.

Júlia megpróbálja eloltani a tüzet, de csak ront a helyzeten. Ahogy hátrál a lángoktól, elesik, beüti a fejét és eszméletét veszti. Közben a mit sem sejtő Attila a vérző kezű Gizibe botlik és ellátja a sebét. Hagy Júliának egy üzenetet, hogy késik, de Júlia ájultan hever a padláson és a tűz egyre jobban elhatalmasodik. Mikor kiderül, hogy tűz van a padláson, Attila megmenti Júliát. Megtudja, hogy egy törött alkoholos üveg volt a padláson és azt hiszi Júlia öngyilkos akart lenni. András sem érti, mit keresett a padláson a felesége. Hogy fogja ebből kimagyarázni magát Júlia?

Címlapról ajánljuk