Barátok közt

Mi lesz, ha Kinga megtudja Ádám titkát?

rtl.hurtl.hu

2012. augusztus 6. 6:00

Ádám szereti Kingát, de eddig mégis félt kitárulkozni előtte. Rettegett, hogy előélete miatt esélye se lenne a lánynál.

Kinga és Ádám már egy ideje kerülgeti egymást. Hol összejönnek, hol szakítanak és elhatározzák végleg búcsút mondanak egymásnak. Kinga az utóbbi időben rájött, nem tud Ádám barátja lenni, mert többet érez iránta. Így megkérte a fiút, hogy hagyja békén, hátha ezáltal végleg elfelejti.

De Ádám is belátta, számára se közömbös Kinga. Szerelmes belé, csak ezidáig magának se merte bevallani.

Szóval mondhatnánk, minden jó, ha vége jó. Adott egy fiú és egy lány, akik szerelmesek egymásba, és boldogan élnek míg meg nem halnak. Igenám, csak a rózsaszín tündérmeséjű történetekben nincsen sötét titkuk a szőke hercegeknek.

Ádám kettős életet él, a nagy többség számára egy kedves, aranyos, sármos férfi, ám valójában semelyfiúként keresi a kenyerét. Egy sötét titok, amit eddig csak kevesen tudtak. De lebukott Zsófi előtt, és most attól retteg, hogy Zsófi elárulja a titkát Kingának.

Ádám szerelmes Kingába, de fél. A múltját pedig nem tagadhatja meg. Minden következményekkel jár, és lehet, ez Kinga szerelmébe kerül, akit meglehetősen váratlanul ért, amikor Ádám szerelmet vallott neki.

Vajon Kinga elfogadja Ádám szerelmi vallomását? Ádám el meri mondani sötét titkát, vagy Zsófi megteszi ezt helyette? Vajon egymásra találnak a szerelmesek?

Címlapról ajánljuk