Barátok közt

Vajon megmenekül Júlia?

rtl.hurtl.hu

2012. július 9. 6:00

Meglepő fordulattal ment nyári szünetre a Barátok közt: Juli az égő padlás rabja lett. Próbált menekülni, de Gizi kulcsra zárta az ajtót, így a padláson ragadt.

A történet szerint Juli és Attila titkos találkát beszélt meg a padláson. Juli egy kicsit korábban érkezett a randevúra, zajt hallott, és elbújt. A zaj okozója Gizi volt, aki inni és cigizni ment a padlásra. Az ittas Gizi megijedt egy egértől, és eltörte az üveget, az alkohol pedig a padlóra folyt, míg az égő cigije beesett az éghető lomok közé. Mivel az egyik szilánk megvágta Gizi kezét, így a nő sietve távozott, és rázárta az ajtót Júliára, aki egyre növekvő rémülettel vette észre az erősödő füstöt és tüzet, amit a padlóra ömlött alkohol csak tovább növelt. Menekülésre pedig úgy tűnik semmi esély.

A kérdés, pedig pont ez, hogy megmenekül-e Juli? Még időben érkezik Attila a találkára, és megmenti a szerelmét, vagy minden, ami most fontos az életében hamuvá válik? Az is lehet, hogy Juli megmenekül, de olyan égési sérüléseket szerez a padlástűzben, amiknek egy életen át viselheti a nyomát. Mi lesz Juli sorsa, és mi lesz a ház sorsa, hiszen az is megtörténhet, hogy a tűz tovább terjed a lakásokra is. Számos kérdés merül fel, de hogy miként alakulnak a történtek, az kiderül nyár végén, Barátok közt új évadjának részeiből. Addig pedig szavazz!

Címlapról ajánljuk