Barátok közt

Mi lesz Júlia sorsa?

rtl.hurtl.hu

2012. június 30. 8:39

Júlia és Attila kapcsolata egyre erősebb, a szerelmesek nap, mint nap újabb érzelmi viharokat élnek át, hiszen nem tudnak gátat szabni vágyaiknak, de a lelkiismeretük is egyre hangosabb. Lehet, hogy vívódásaikra Gizi gondatlansága tesz pontot?

Júlia évekkel ezelőtt már szemet vetett Attilára, de akkor a férfi Nórát választotta, míg később Júlia is a biztonságot jelentő Andrásnak mondott igent. A dolgok azonban megváltoztak, és kiderült, hogy Attila sokkal inkább vágyik Júlia rajongására és odaadására, mint Nórára, aki mellett sokszor kevésnek érzi magát. Júlia is Attilánál találta meg az igazi szenvedélyt. A szerelmük mindkettőjük számára komoly érzelmi válságot okoz, hiszen a kapcsolatuk csak úgy válhatna teljessé, ha megbántanák a szeretteiket. Azonban könnyen lehet, hogy Gizi óvatlansága pontot tesz Júlia és Attila kapcsolatára. A szerelmeseken túl Gizi is rájött arra, hogy a padlás kitűnő hely olyan dolgok megtételére, amit jobb titokban tartani. Így míg Júlia várta Attilát, Gizi is megérkezett a padlásra, hogy egy cigaretta mellett végre a pohár fenekére nézhessen. Júlia riadtan elbújt, hogy kivárja, amíg Gizi végre elmegy, de igazán csak akkor kezdett pánikba esni, amikor a kapatos Gizi összetörte az üveget, aminek a tartalma szétfolyt, a cigarettája az éghető holmik közé esett, majd sietve távozott és rázárta a padlás ajtaját Júliára, aki rémülten látta, hogy az alkohol belobbant, a padlás kigyulladt, miközben ő ott maradt bezárva a lángok között. A Júliát alakító Mérai Katalin úgy gondolja, karaktere sorsának alakulása számos kérdést vet fel:

„ Abban az esetben, ha Júlia nem éli túl a tűzet, akkor az hatalmas tragédia a családja számára. Kérdés, hogy akkor ki fogja nevelni a gyerekeit. András, vagy esetleg Claudiához kerülnek? Mi lesz Attilával, hiszen elveszíti a szerelmét, és a fájdalmát még csak ki sem mutathatja, hiszen akkor kiderülne, hogy viszonya volt Julival. Persze az is lehet, hogy Juli túléli a tűzet, de ezt az esetet égi jelnek veszik, és úgy határoznak, hogy mindent felrúgva együtt folytatják tovább, de lehet, hogy pont emiatt döntenek úgy, megszakítják a kapcsolatukat. Tehát úgy gondolom, van min rágódni a szünet alatt” - mondta a színésznő.

Az pedig hogy valójában miként alakul Júlia sorsa kiderül a Barátok közt nyár végi, évadnyitó epizódjából.

Címlapról ajánljuk