Barátok közt

Előző rész (2012. június 28.)

rtl.hurtl.hu

2012. június 28. 21:30

Bandi bekerül a felnőttek világába. Vilmos és Bözsi egy pillanatra közel kerülnek egymáshoz. Távol tud maradni egymástól Júlia és Attila? Zsófi jóvátehetetlen hibát követ el.

Zsolt kezdeti döbbenete Bandi zsarolási kísérletével kapcsolatban hahotába csap át és kirúgja a megszeppent fiút az irodából. Mit képzel, hogy zsarolni próbálja őt? Bandi csalódottan elmondja Andrásnak, hogy Zsolt kinevette és elküldte, mire András jól beolvas Zsoltnak, amiért így bánik egy gyerekkel. Mikor András közli, nem is akarná, hogy a fia egy ilyen embernek dolgozzon Zsolt bepipul és mégis ad munkát Bandinak. Bandi boldog, amikor megkapja a jussát, és abban reménykedik, hogy lesz még ilyen meló.

Mivel Vilmos segíteni akar Lucának a kupongyűjtésben, gabonapelyhet reggelizik. Amikor Gizi rákérdez, hogy miért eszik ilyesmit, azt hazudja, hogy diétázik. Gizi furcsállja a dolgot, és megosztja Lindával, hogy Vilmos olyan fura mostanában. Mikor Géza megtudja, hogy Vilmos diétázik, felháborodik, mivel azt gondolja, hogy Gizi erőlteti rá. Géza megkéri Bözsit, hogy főzzön Vilmosnak valami finomat. Vilmos örül az ételnek, de amikor kiderül, hogy hazudott a diétáról, Bözsi haragosan elküldi. Gizit újra megkísérti az alkohol.

András örül, hogy Júlia visszakapta a munkáját Attilánál, mivel nem áll a család valami fényesen anyagilag. Azt viszont András nem tudja, hogy Attila nem bírja tovább, és bevallja Júliának, hogy nagyon hiányzik neki. Mit fog erre Júlia felelni?

Amikor Zsófi Izabella új irodájában dolgozik, kiakad Izabellára, amiért kihasználja a férjét. Ezért, amikor egy bunda érkezik Izabellának a férjétől, Zsófi úgy dönt, hogy ellopja, hogy megleckéztesse Izabellát. Zsófi hazaviszi a bundát, de amikor Oszkár meglátja, azt hazudja, hogy csak egy értéktelen rongy. Közben Timi és Luca azt próbálják eldönteni, hogy milyen jelmezben menjenek egy buliba. Később meghívják Oszkárt is, aki szívesen menne, de nem tudja, milyen jelmezt viseljen. Közben Izabella rájön, hogy a bundája eltűnésében Zsófi a ludas, és Zsófi kénytelen hazamenni, hogy „megtalálja” a bundát. Otthon azonban döbbenten veszi észre, hogy Oszkár közben szétszabdalta a bundát, hogy átalakíthassa ősemberjelmezzé.

Címlapról ajánljuk