Barátok közt

Eljött a Barátok közt szezonzárója

rtl.hurtl.hu

2012. június 28. 21:30

Egy időre búcsúzniuk kell a rajongóknak a Barátok közt-től, mert elérkezett a megszokott nyári szünet ideje. De izgalmas lesz a várakozás, hiszen nyár végi visszatérésig az elvarratlan szálak folytatásain rágódhatnak a sorozat nézői.

Nincs nyugalom a Kertész család háza táján. Bármit tehet Gizi, Géza abban is hibát talál. Nem csoda hát, ha Gizi ismét az alkoholhoz nyúl. Vajon meg tud állni a lejtőn, vagy még nagyobb bajba sodorja magát?

De nemcsak a Kertész családban vannak gondok. Attila és Juli titkos románca is újabb fordulatot vett. Juli épp hogy visszakapta a munkáját Attila máris megvallotta érzéseit, hogy hiányzott neki. Úgy tűnik, egyre jobban belebonyolódnak az érzelmeikbe a szerelmesek. Meddig folytathatják a viszonyukat büntetlenül?

Zsófi is ismét bajba került. Hogy megleckéztesse Izabellát ellopta az egyik méregdrága bundáját. Hazavitte, és amíg nem figyelt Oszkár tönkretette, ősember jelmezt csinált belőle. Mit lép erre Izabella? Zsófinak sikerül kimászni a gödörből, vagy komoly ára lesz a tettének?

Mindenre fény derül a péntek esti szezonzáró epizódban, ami további megválaszolatlan kérdéseket hagy hátra!

Címlapról ajánljuk