Barátok közt

Előző rész (2012. június 27.)

rtl.hurtl.hu

2012. június 27. 21:30

Zsófi megtudja, hogy Zsolt megcsalta őt. Vilmos és Bözsi összemelegszik. Bandinak munka kell, ezért megzsarolja Zsoltot.

Azok után, hogy Zsófi hallotta Zsolt és Andrea beszélgetését, Zsolt megpróbálja megnyugtatni Zsófit, de Claudia megérkezése megakadályozza ebben. Andrea beszámol Claudiának a történtekről. Claudia reméli, hogy Zsófi otthagyja Zsoltot, de Zsoltnak sikerül kimagyaráznia magát. Másnap azonban Zsófi megtudja Andreától, hogy Zsolt megcsalta őt. Zsófi számon akarja kérni Zsoltot, de aztán arra jut, hogy mivel korábban ő is megcsalta Zsoltot, nincs ehhez erkölcsi alapja. Zsófi ezért elfojtja haragját és bánatát.

Aliz állást talál a kisboltban. Később elújságolja Gézának, hogy mennyire élvezi az új munkáját. Luca aggódik, hogy nem fog összegyűlni elég gabonapelyhes kupon, hogy megszerezze a rollert. Másnap, Vilmos guberálónak nézi a dobozok után kutató Bözsit, de végül ő segít neki további dobozokat keresni. Géza örül, hogy Vilmos és Bözsi jól megértik egymást. Hanna és Balázs abban bíznak, hogy ha összeköltöznek, lesz magánéletük. Miklós körbevezeti a fiatalokat Kinga lakásában, amit aztán örömmel újságol el Claudiának, hogy felbosszantsa. Claudia ezután még jobban fél attól, hogy Miklós elveszi tőle Hannát.

Kiderül, hogy Bandi nem kap több zsebpénzt, ráadásul még azt is el kell viselnie, hogy Péter kigúnyolja emiatt. Másnap, Bandi véletlenül kihallgatja Zsoltot és Gézát, és megpróbálja megszerezni a melót, amit Géza nem vállal. Miután Bandi azt blöfföli Zsoltnak, hogy Géza neki adta a melót, Géza elszólja magát, és Bandi megtudja, hogy Zsolték illegális potencianövelőkkel kereskednek. Bandi mindenképpen meg akarja kapni a munkát, ezért megzsarolja Zsoltot.

Címlapról ajánljuk