Barátok közt

Előző rész (2012. június 25.)

rtl.hurtl.hu

2012. június 25. 21:30

Lebukik-e Gizi, hogy megint iszik? Megmenthető-e még a Berényi Építőipari Kft? Hanna és Balázs egy bejelentéssel döbbenti meg Claudiát.

Zsófi Kingát keresi és Aliztól megtudja, hogy Kinga elutazott Ádámmal. Aliz később telefonon figyelmezteti Ádámot, hogy Zsófi őt és Kingát keresi, de szerinte még senkinek nem mondta el, hogy Ádám valójában mivel keresi a kenyerét. Később Aliz elszomorodik, mert elvesztette az állását. Eközben Gizi eltitkolja a családja elől, hogy másnapos és elmondja Lindának, hogy Géza össze akarja hozni Vilmost és Bözsit. Linda biztos benne, hogy Gizinek nincs semmi aggódni valója, de közben Vilmos és Bözsi szorosabbra fűzik barátságukat.

Nóra önmagát hibáztatja azért, hogy Miklós nem figyelmeztette a Kft. tulajdonosait a közelgő krachra. Andrást elkeseríti, hogy a saját fivére így kitolt velük. Attila és Miklós összevesznek, Claudia pedig Miklós lelkére próbál hatni, sikertelenül. A megmaradt tulajdonosok úgy döntenek, megpróbálják megmenteni a céget. Amikor László megtudja, hogy mit tett Miklós, behúz egyet neki.

Míg Miklós meggyőzi Balázst az igazáról, Hanna dühös Miklósra a történtek miatt. Amikor találkoznak, Hanna és Balázs összevesznek Miklós miatt. Linda Balázs oldalára áll és emlékezteti Hannát, hogy nem akar harcolni a fiúval. Péter Hanna pártját fogja. Szerinte Hanna jogosan dühös. Claudia titkon örül, hogy Hanna és Balázs összevesztek, de közben a fiatalok kibékülnek. Claudia döbbenten fogadja a hírt, hogy Hanna és Balázs össze akarnak költözni.

Címlapról ajánljuk