Barátok közt

Előző rész (2012. június 22.)

rtl.hurtl.hu

2012. június 22. 21:30

Kinga megbánja, hogy nem utazott el Ádámmal? Gézán kívül mindenki bízik Giziben, de jogosan? Fény derül Miklós piszkos titkára.

Ádám elhívja Kingát magával dolgozni, de Kinga nemet mond. Úgy érzi, kevesebbet kéne Ádámmal lennie. Később Ádám elmondja Aliznak, hogy Kinga nemsokára megtudja a titkát, mert Zsófival találkoztak az Operában és Izabella elmondta Zsófinak, hogy ő selyemfiú. Aliz szembesíti Ádámot azzal, hogy milyen érzéseket táplál Kinga iránt. Ádám azt hazudja Kingának, hogy Izabella már nem patronálja őt. Később Kinga beszél Gézával és azt tanácsolja neki, hogy ne éljen a múltban. Amikor Ádám dolgozni indul, Kinga úgy dönt, ő sem akar a múltban élni és végül is elutazik Ádámmal.

Gizi nagyon kínosan érzi magát azután, hogy László és Gabi nem engedték, hogy sört vegyen. Miklós megvédi Gizit és Vilmos hálás. Vilmos mérges Gézára, hogy beleszólt az ő dolgába és beszélni akar vele. Gizi ragaszkodik hozzá, hogy ő menjen Gézához, és később rájön, hogy Géza még mindig Magdit akarja Vilmos mellé. Később Vilmos azt mondja Gézának, hogy egy idióta. Gizi kitalál valami kifogást és titokban fölmegy a padlásra, ahol elkezd inni.

Nóra és András azon veszekednek, hogy ki a felelős azért, hogy a Berényi Kft. csőd közelbe került. Nóra kikéri Attila tanácsát, és Miklós „megtudja” mi történt. Miklós felajánlja a segítségét, amiért Nóra nagyon hálás. Közben, Júlia azért pánikol, hogy mi lesz velük Andrással. Claudia meglepődik, amikor megtudja, hogy Izabella megvette Miklós lakását, mivel Miklós korábban azt állította, hogy Claudia miatt nem tudta Izabellának eladni a lakást és ezért adta el a Berényi részvényeit. Számon kéri Miklóst és Miklós hazudik. Később, Nóra megkérdezi Miklóst, hogy tudta-e, hogy a Berényi Kft. bajban van mielőtt eladta a részvényeit. Bár Miklós tagad, Nóra átlát rajta és teljesen kiakad.

Címlapról ajánljuk