Barátok közt

Előző rész (2012. június 21.)

rtl.hurtl.hu

2012. június 21. 21:30

Gizi ivása törést okoz apa és fia között? Csődbe megy a Berényi KFT? Kinga elutazik Ádámmal?

Géza aggódik apja miatt, mert nem tudja, hogy hogy tud majd Vilmos egy alkoholistával élni. Közben Zsolt, Linda és Gizi hazatérnek a találkozóról. Gizi hálás Zsoltnak és Lindának, hogy mellette álltak. Zsolt megígérteti Lindával, hogy ha bármi probléma van, őhozzá fog fordulni. Vilmos megbocsát Gizinek és Géza látja, hogy béke van otthon. Géza figyelmezteti apját, hogy túl könnyen fogadta vissza Gizit. Vilmos felszólítja Gézát, hogy törődjön a maga dolgával. Később Géza figyelmezteti Lászlót és Gabit, hogy ne adjanak el Gizinek semmiféle alkoholt. Amikor Gizi megpróbál sört venni, László visszautasítja, és Gézára hivatkozik. Vilmos dühöngni kezd, amikor ezt meghallja.

Nóra, András és Claudia sokkban vannak azután, hogy Miklós bejelentette, eladja saját részvényeit a Berényi Kft-ből. Miklós biztosítja őket, hogy halál komolyan gondolja. Nóra összehívja a többi részvényest. Kiderül, hogy csak András és Claudia van versenyben. Végül Claudia szerzi meg Miklós részét és nagyon boldog. Nóra azonban mérges Miklósra, hogy ezt tette, mert fél, Claudia ki fogja rúgni. Miklós biztosítja Nórát, hogy csak a legjobbat akarta. Később Kati elmondja Andrásnak, hogy a Nádkert befektetője nem fog fizetni. András beszámol a beszélgetésről Nórának, és ő rádöbben, ha a beruházó nem tud fizetni, a Berényi Kft. is csődbe mehet.

Kinga észreveszi, hogy Ádám figyeli és nagy a feszültség köztük. Ádám bejelenti, hogy este nem lesz itthon, és Kinga úgy tesz, mintha őt egyáltalán nem érdekelné Ádám. Később Kinga próbál nem Ádámra gondolni, de nem jár sikerrel. A kisboltban összefut Zsófival és Kinga kiönti a szívét, milyen nehéz, hogy Ádám nem viszonozza érzéseit. Kinga ledöbben amikor rájön, lehet, hogy Ádám mindent hallott. Otthon Kinga nagyon zavart, és Ádám bevallja, hogy mindent hallott és zavarja, hogy Kinga miatta szenved. Megkéri Kingát, gondolja át, hogy kiköltözzön-e. Később Ádám és Izabella beleszaladnak Claudiába és Zsófiba az operában. Izabella megtudja, hogy Ádám ismeri Claudiát és elárulja Zsófinak, nem gondolta volna, hogy volt „Claudia és Ádám”. Zsófi nem érti, de megtudja, hogy Ádám egy selyemfiú. Azt hiszi, hogy vicc, de Ádám arca elárulja, hogy igaz. Mielőtt Zsófi több kérdést tudna feltenni, elkezdődik az előadás. Ádám faképnél hagyja Izabellát, majd otthon könyörög Kingának, utazzon el vele.

Címlapról ajánljuk