Barátok közt

Előző rész (2012. június 20.)

rtl.hurtl.hu

2012. június 20. 21:30

Gizi megpróbálja kijavítani hibáját. Gabi megdöbbentő felfedezést tesz. Miklós fontos döntést hoz.

Miután Gizi kimenekül a kávéházból, Zsolt meglepő kedvességgel felajánlja neki, hogy menjen fel hozzá. Linda megtudja Vilmostól, hogy Gizi megint ivott, és felmegy Zsolthoz megnézni, hogy van az anyja. Mikor Gizi gyanakodva megkérdi, hogy miért ilyen kedves vele Zsolt, Zsolt közli Gizivel, hogy nem akar belé rúgni, amikor padlón van. Másnap Linda és Zsolt elkísérik Gizit az anonim alkoholistákhoz. Géza mérges Gizire amiért ivott, de Bözsi nem látja ilyen drámaian a helyzetet. Szerinte Gizi csak be volt csiccsentve, ami mindenkivel előfordul. Miután Vilmos és Géza összevesznek Gizi viselkedésével kapcsolatban, Géza kijelenti, hogy nem Gizit akarja bántani, csak Vilmost szeretné boldognak látni.

Gabi igent mond Lászlónak, de a boldogságuk nem felhőtlen. Teó tönkreteszi a lánykérést mikor nyilvánosan megkérdi Gabit, hogy tényleg ehhez a faragatlan tuskóhoz akar feleségül menni. László dühösen számon kéri Teón a viselkedését, de Gabi megkéri Lászlót, hogy legyen felnőtt és ne veszekedjen egy gyerekkel. Később Gabi rájön, hogy Teó szerelmes belé és ezt elmondja Lászlónak is, mondván, hogy a fiú összekeveri a szerelmet az szeretettel és a hálával. Kis rábeszélés után László békejobbot nyújt Teónak, amit a fiú elfogad.

Miklós bejelenti Nórának és Andrásnak, hogy átutalta a pénzt a Berényi kft-nek. Zsófi azt mondja Miklósnak, hogy tudna vevőt a tetőtéri lakásra, és másnap reggel be is mutatja Miklósnak Izabellát, akit érdekel a lakás. Amikor ezt megtudja, Claudia megpróbálja lebeszélni Izabellát, de Izabella gyanút fog. Visszamegy Miklóshoz, és megkérdi, hogy miért akarta Claudia lebeszélni a lakásvételről. Miután Miklós sokszor és sikertelenül próbálta hívni Katit, döntésre jut. Bejelenti, hogy el akarja adni az összes részvényét.

Címlapról ajánljuk