Barátok közt

Előző rész (2012. június 18.)

rtl.hurtl.hu

2012. június 18. 21:30

Vajon túlteszi magát Kinga Ádám elutasításán? Júlia igyekszik Nóra kedvében járni. Teó bajba kerül, amikor felügyelet nélkül hagyja a kisboltot.

Szabi elárulja Gézának és Aliznak, hogy Ádám lemondta a randit Kingával. Aliz leteremti Ádámot, amiért megbántotta Kingát. Közben, Zsolt aggódik, hogy a tehetségkutató est nem lesz nagy siker és sürgeti Pétert és Balázst, hogy találjanak további jelentkezőket. Zsófinak nem sikerül megvigasztalnia Kingát. Luca elhatározza, hogy ő is indul a tehetségkutató esten. Gézát bántja, ahogy Ádám a nőkkel viselkedik. Gézának sikerül jobb kedve derítenie Kingát. Este, Kinga úgy tesz Ádám előtt, mintha nem bántaná Ádám elutasítása.

Júlia és Nóra elindulnak vásárolni és Júlia igyekszik Nóra kedvében járni. Közben Miklós tovább nyomoz. Próbálja kipuhatolni Attilától, miért rúgta ki Júliát, de Attila lerázza. Claudia javasol valakit Júlia helyére, de Attila hallani sem akar róla. Közben az üzletben Nóra és Júlia ugyanazt a ruhát választják. Júlia kényelmetlenül érzi magát, amikor Nóra megállapítja mennyire hasonló az ízlésük, majd úgy döntenek, a ruhát egyikük sem veszi meg. Júlia később visszamegy és mégis megveszi a ruhát - Nórának. Nóra hálás, amiért ilyen jó barátnője van, és este megkéri Attilát, hogy vegye vissza Júliát az irodába. Attila később beszámol Júliának Nóra kéréséről, de Júlia azt válaszolja, majd gondolkodik rajta.

Gabi elmondja Teónak, hogy boldog Lacival. Később Teó azt javasolja, házhozszállítást is vállaljanak, de Lacit nem nyűgözi le az ötlet. Gabi ennek ellenére bízik benne, hogy Teó és Laci össze fognak barátkozni. Később Laci csúnyán leteremti Teót, amiért nem szólt, amikor felügyelet nélkül hagyta a kisboltot. Este, Teó megint lelép a kisboltból, mert azt hiszi, Laci a raktárban van. Később döbbenten látja, hogy a távollétében tolvajok jártak a boltban. Amikor Laci és Gabi is felfedezik a lopást, Teó úgy tesz, mintha megtámadták volna.

Címlapról ajánljuk