Barátok közt

Előző rész (2012. június 15.)

rtl.hurtl.hu

2012. június 15. 21:30

László nyílt háborút hirdet Zsolt ellen. András megpróbálja menteni a menthetőt. Ádámnak komoly döntést kell hoznia.

Miután levonult a vásárlók első áradata, László, Gabi és Teó rendbe teszik a boltot. László rászól Teóra, amikor azt látja, hogy a fiú egy csokit majszol. Gabi azt hazudja, hogy ő adta neki. Teó később azt mondja Gabinak, hogy fizetett volna a csokiért, amivel Gabiban bűntudatot ébreszt. Később László betart Zsoltnak, amikor a kávéház menütáblájára írja fel a kisbolt hirdetését – ráadásul egy nem létező promóciót. Gabi rájön, hogy László hogyan trükközik és eltávolítja a hirdetést még mielőtt Zsolt észrevenné. Később Teó azt mondja Gabinak, hogy jobbat érdemelne Lászlónál.

Péter úgy dönt, indul a tehetségkutatón és Gizi is benevez. Júlia majdnem bevallja Andrásnak Attilával folytatott románcát, de végül azt hazudja, hogy Attila azért rúgta ki, mert elvesztett egy klienst miatta. Míg Claudia örül, hogy Júlia már nem dolgozik Attilának, András felajánlja, hogy kártalanítja Attilát. Attila egy olyan számlát nyújt be Andrásnak, amit az nem tud kifizetni. Attila és Júlia úgy döntenek, Júlia nem megy vissza dolgozni.

Ádám elmeséli Aliznak, mi történt Izabellával és hogy nagyon kedveli Kingát. Alizt egy kicsit bántja, hogy Ádám jobban kedveli Kingát, mint őt, de Géza jobb kedvre deríti. Ádám később vacsorázni hívja Kingát, ami Izabellának nem tetszik. Választás elé állítja Ádámot: Kinga vagy ő. Kinga már alig várja, hogy Ádámmal „randizzon”, ám legnagyobb döbbenetére Ádám látványosan dobja őt.

Címlapról ajánljuk