Barátok közt

Előző rész (2012. június 14.)

rtl.hurtl.hu

2012. június 14. 21:30

Sikerül-e Ádámnak kikecmeregni nehéz helyzetéből? A kisbolt megnyitása nem zajlik le zökkenőmentesen. Rájön-e Miklós Júlia és Attila titkára?

Ádám megpróbál kikerülni a kényelmetlen helyzetéből és azt hazudja Izabella férjének, hogy ő a barátnőjével pezsgőzött és Izabella csak patronálja. Amikor Kinga váratlanul megérkezik, Ádám megcsókolja a lányt, és azt hazudja, Izabella férjének, hogy Kinga a barátnője. Később Kinga tisztázná, hogy mi is van kettejük között, de Ádám szerint köztük nincs semmi. Erre Kinga figyelmezteti Ádámot, hogyha mindenkit ellök magától, örökre magányos marad. Később Ádám találkozik Izabellával, aki számon kéri rajta, hogy ki az a szőke nő, aki állítólag a barátnője.

László és Teó a kisbolt másnapi megnyitását reklámozva teleszórólapozza a környéket. Amikor Zsolt elolvassa a szórólapot, dühöngeni kezd és drukkol, hogy a kisbolt megbukjon. Míg László és Gabi az utolsó simításokat végzik a boltban, kint tömeg várja a nyitást. Ám Zsolt kitalálja, hogyan torpedózhatná meg a kisbolt nyitó kampányát és úgy dönt, egy órán át ingyen adja a sört. Amikor a kisbolt kinyit, a tömeg nincs sehol. László azonban rájön, hogy hova tűntek a vásárlók, és ellentámadásba kezd. A kávéházban bejelenti, hogy egy órán keresztül mindent fél áron adnak a kisboltban. A vásárlókat sikerül visszanyernie, de a kisbolt nyitó kampánya káoszba torkollik, Zsolt pedig, kínjában megengedi, hogy a tinik tehetségkutatót estet rendezzenek a kávézóban.

Júlia nem hajlandó semmit sem elárulni Miklósnak, de később elsírja magát és elpanaszolja Attilának, hogy Miklós a nyomukban van. András váratlanul beállít az irodába és nem érti, miért sír Júlia, ezért a nő kénytelen azt hazudni, hogy Attila kirúgta. András szeretne segíteni Júliának, de a nő nem hagyja. Míg Miklós eltökélt, hogy a dolgok végére járjon, Júlia véletlenül elszólja magát, hogy ő nem olyan tökéletes, mint azt András elképzeli, és András visszakérdez, hogy Júlia mégis miről beszél.

Címlapról ajánljuk