Barátok közt

Előző rész (2012. június 13.)

rtl.hurtl.hu

2012. június 13. 21:30

László elfogadja Gabi új vendégét? Miklós sarokba szorítja Júliát. Nagy meglepetés éri Ádámot.

László csalódott, amikor megtudja Gabi eltitkolta az árvát de beleegyezik, hogy maradjon. Később, Gabi látja, hogy Gizi és Vilmos mennek kemping cuccal valahova. Megtudja, hogy Gizi és Vilmos le akarják leplezni a betolakodót a padláson. Tudva, hogy már nincs a padláson senki, Gabi kéri Gizit, hogy beszéljenek. Később, László azt hazudja Vilmosnak, hogy Teó Csaba barátja, aki segíteni jött nekik a boltba. Vilmos ezt elhiszi és László bevallja, majdnem megkérte Gabi kezét. Hozzáteszi, hogy még nem állnak készen rá. Gizi már tudja Gabitól, hogy nem jön senki a padlásra és egy kis romantikára készül Vilmossal.

András megtudta, hogy Nóra miatt nem jött össze a Dubaji munka. Nóra próbálja megvédeni magát, de Andrást nem hatja meg. Utána, Miklós megkérdezi Nórát, hogy miért dühös rá. Nóra azt mondja, hogy tudja, Miklós mondta el Attilának, hogy ők csókolóztak. Miklós tagad, de Nóra nem hisz neki. Ő csak Júliának mondta el és Júlia biztos nem árulta el. Később, Nóra panaszkodik Júliának Miklósról és Júlia rosszul érzi magát. Júlia panaszkodik Attilának, de ő azt mondja, Miklóst nem kell sajnálni. Nóra megmondja Katinak, hogy a bank átutalta a pénzt és folytathatja a munkát. András elégedett. Eközben, Júlia meglátja Miklóst és próbálja kikerülni, de nem tudja. Miklós tudni akarja, hogy Júlia miért mondta el Attilának, hogy ő és Nóra csókolóztak.

Amikor Kinga érdeklődik Mátyásról, Ádám azt mondja nem hallott felőle amióta megtudta Ádám nem lehet vese donor. Később, Ádám ledöbben, amikor megtudja mégis alkalmas. Linda azt mondja neki, hogy Mátyás biztos meg akarta óvni a műtéttől. Ádám nagyon rosszul érzi magát, mert amikor utoljára találkozott az apjával, ő nem volt valami kedves. Ezután, Ádám elmenekül Kingától és beleveti magát a „munkába” Izabellával. Utána, Izabella elmegy és Ádám tusol. Valaki bejön a fürdőszobába. Ádám azt hiszi Izabella jött vissza. Kiderül, hogy Árpád az, Izabella férje.

Címlapról ajánljuk