Barátok közt

Előző rész (2012. június 06.)

rtl.hurtl.hu

2012. június 6. 21:30

Gizi kockázatot vállal egy szerettéért. Visszaköltözik Zsolthoz Linda? Elvállalja András a dubai munkát?

Géza és Aliz megtudja, hogy Ádám és Kinga azon veszett össze, hogy Ádám nem hajlandó apjának adni az egyik veséjét. Míg Géza nem érti, Ádám miért nem tartja nagyobb becsben a családját, Aliz azt tanácsolja Ádámnak, hogy ne hallgasson senki másra. Később a Kertész család megvitatja a vesekérdést, és Gizi felajánlja Mátyásnak a veséjét. Vilmos nagyon aggódik Giziért és elmondja Ádámnak, mit szándékozik tenni nagynénje.

Zsolt csak egyre dühösebb lesz, ahogy rájön, Gizi azért ivott alkoholt, mert Linda italába kortyolt bele. Szeretné, ha Linda hazaköltözne, de Linda nem akarja ezt és megkéri, hogy ne stresszelje Gizit. Gizi hálás Lindának a támogatásért. Később Linda és Vilmos úgy dönt, rajta tartják Gizin a szemüket. Amikor Gizi megint hallja a suttogást a Berényi irodában, úgy dönt, nem szól senkinek.

Andrásnak tetszenek a dubaji lehetőségek, és bár Júliának is tetszik a főváros, de titkon hiányzik neki Attila. Budapesten Attila egyfolytában Júliára gondol. Eközben Nóra azon igyekszik, hogy találjon egy új főépítészt. Később Miklós felhívja Andrást és elmeséli neki, hogy Nóra az utódját keresi. András úgy dönt, elvállalja a dubaji állást. Míg Nóra és Miklós azon veszekednek, hogy Miklós elárulta-e Nórát, amikor beszámolt Andrásnak arról, hogy Nóra az utódját keresi, Attila összeomlik.

Címlapról ajánljuk