Barátok közt

Előző rész (2012. június 05.)

rtl.hurtl.hu

2012. június 5. 21:30

Az „anya csere” nem úgy sikerül, ahogy Aliz és Nóra várták. Miklós kémkedése visszafelé sül el. Elkezd-e megint inni Gizi?

Timi és Luca is remekül érzi magát csere-családjuknál. Aliz nem örül, amikor megtudja, Attila új kesztyűt vett Lucának, és letámadja Nórát, hogy Lucát úgy elkényeztetik, mint Timit. Ezen összevesznek. Később Aliz és Nóra véget vetnek a gyerekcserének. A lányok nem örülnek, de Aliz és Nóra más szemmel néznek egymásra. Aliz próbál jó anya lenni és megpróbál ingyen francia órát találni Lucának az interneten. Timi megkéri Miklóst, hogy ne kelljen neki franciául tanulni többé, de Miklós csak annyit mond, ezt még meg kellene Timinek gondolni.

Miklós megtalálja Zsolt „tablettáját” a kávéházi irodában és feltételezi, hogy Zsoltnak gondja van a szexszel. Amikor találkozik Zsolttal és Zsófival, nem tudja megállni, hogy ne ejtsen el egy piszkálódó megjegyzést. Később Nóra megdöbben, amikor megtalálja Miklósnál a „tablettákat”. Claudiánál puhatolózik, hogy van-e most valakije Miklósnak, és miután Claudia kiszedi belőle, hogy miféle tablettákat talált, Claudia elmeséli Attilának is, aki ezt viccesnek találja. Később Attila elmondja Miklósnak, hogy tud a „problémájáról”, de Miklós tagadja, hogy övé lenne a tabletta.

Amikor Gizi egyedül van a Berényi irodában, megmagyarázhatatlan hangokat hall. Zsófi attól fél, hogy Gizi megint inni kezdett, de Gizi ezt tagadja. Amikor később újra hangokat hall, Gizi elmeséli Vilmosnak és Lindának, és megkéri Vilmost, nézzen szét a padláson. Semmit sem találnak, és Vilmos szerint a hangok máshonnan jöttek. Gizi elmondja Kingának, hogy szerinte Magdi szelleme van a padláson. Amikor ezt megtudja, Zsolt arra a következtetésre jut, hogy Gizi megint iszik. Gizit egy részeg hazugnak nevezi és azt akarja, hogy Linda visszaköltözzön hozzá.

Címlapról ajánljuk