Barátok közt

Előző rész (2012. június 04.)

rtl.hurtl.hu

2012. június 4. 21:30

Linda még több bajba keveri Gizit. Hogy fog elsülni a gyerekcsere program? Zsolt új „vállalkozásba” kezd.

Gizi dühösen számon kéri Lindától, hogy miért hagyta, hogy alkoholt igyon. A kétségbeesett Gizi nem tudja, mit kell ilyen helyzetben csinálni, hiába próbálja vigasztalni Vilmos, hogy Gizella véletlenül ivott, és nem azért, mert feladta a küzdelmet. Balázs, Péter és Hanna másnap döbbenten fedeznek fel egy rakás fényképet a neten, amin Bandi együtt „mulat” Axellel és a híres unokatesójával. Gizi megbántja Lindát, amikor azt mondja, hogy pont olyan sunyi, mint az apja. Habár Linda látszólag megbocsát, később „elpanaszolja” Zsófinak, hogy Gizi újra iszik.

Aliz és Nóra bejelentik a gyerekcsere programot, abban reménykedve, hogy a lányok rájönnek, hogy mindenhol jó, de a legjobb otthon. Luca és Timi először döbbenten, majd kitörő örömmel fogadják a hírt. Másnap reggel, Timi és Luca lakást és anyukát cserélnek. Luca rájön, hogy Timi élete sem fenékig tejfel, Timi viszont remekül érzi magát Lucáéknál. Miklós ki van akadva a gyerekcserén, de Géza megnyugtatja, hogy Timinek jó helye van náluk.

Miklós bogarat ültet Zsófi fülébe Zsolt anyagi helyzetével kapcsolatban. Zsófi megpróbálja kiszedni Zsoltból, hogy mennyi pénzt kapott kölcsön, hogy megvehesse a lakást, és kitől, de nem jár sikerrel. Zsolt dühösen figyelmezteti Miklóst, hogy soha többé ne beszéljen Zsófinak az anyagi helyzetéről. Nándor üzletet kínál Zsoltnak a tartozása fejében, de Zsolt kijelenti, hogy csak akkor hajlandó bármit is tárolni Nándornak, ha tudja, mi az. Nándor hoz mintát, és Zsolt végül beleegyezik, hogy „tablettákat” tároljon. Később, Miklós felfedezi a pirulákat Zsolt irodájában.

Címlapról ajánljuk