Barátok közt

Előző rész (2012. június 01.)

rtl.hurtl.hu

2012. június 1. 21:30

Gabit aggodalommal tölt el egy váratlan telefonhívás. Luca és Timi lázongását látva, Aliz meglepő ötlettel rukkol elő. A tinik bulija váratlanul kockázatos helyzetbe sodorja Gizellát.

Zsolt bosszúságára a Gizi által összetoborzott kis csapat befejezi a kisbolt kialakítását, amit megünnepelnek az udvaron. Gabi, Laci és Nóra boldogan gyönyörködnek a kész kisboltban, amikor Gabi rejtélyes hívást kap. Később türelmetlenül várja Nórát, majd végül faképnél hagyja Lacit, hogy megkeresse Nórát. Telefonon megnyugtatja a rejtélyes hívót, hogy már úton van, majd kölcsönkér Nórától, de nem árulja el, mire kell a pénz. Miközben Laci lelkesen a kisboltban gyakorolja leendő munkaköri feladatait, Gabi gondterhelten hazatér, de úgy tesz, mintha minden rendben volna.

Aliz könyörgő tekintetét látva, Luca magára vállalja anyja bűnét és „töredelmesen” bevallja, hogy ő törte el Szabi gitárját. Szabinak megesik a szíve Lucán és megbocsát neki. Később Aliz pizzával próbálja kiengesztelni a duzzogó Lucát, de nem sok sikerrel jár. Még később Luca és Timi szinte egymással versengve panaszkodnak saját anyáikról. Amikor Luca duzzogva közli, hogy csak egy „normális” anyára vágyik - mint amilyen Nóra - Aliz kissé letörve átmegy Nórához, hogy kiderítse, mennyivel jobb szülő nála Timi anyja. Meglepve látja, amint Nóra és Timi is összekapnak, és Nóra elárulja, hogy Timi meg Alizt isteníti, mert olyan „laza és jó fej” anyuka. Aliz ekkor meglepő ötlettel rukkol elő, hogy a lányokat megleckéztessék: cseréljenek gyereket egy hétre.

A fiúk izgatottan várják a buli kezdetét, különösen a miatt, mert egy menő srác is bejelentkezik a suliból, aki megígéri, hogy magával hozza híres unokatestvérét is. Péter észreveszi, hogy Linda még mindig csalódott amiatt, hogy nem kettesben ünneplik kibékülésüket, és felkéri barátnőjét egy romantikus lassú számra. Később Péter és Balázs megállapítják, hogy a buli lassan dögunalomba fullad és elhatározzák, hogy felpörgetik a tempót, nehogy leégjenek a menő iskolatárs és celeb barátja előtt. Később Bandit is kidobják a buliból, azzal az ürüggyel, hogy „dedósok” nem hivatalosak egy felnőtt buliba. A megbántott Bandi bosszút áll és rájuk szabadítja Gizit és Vilmost. Alighogy megérkezik végre a beharangozott menő srác, beállít Gizi és Vilmos is. A fiatalok titkolják, hogy bulit tartanak, és úgy tesznek, mintha csak játszani jöttek volna össze. Gizi rákattan a játékra, de frászt kap, amikor ártatlanul beleiszik Linda alkoholos italába.

Címlapról ajánljuk