Barátok közt

Előző rész (2012. május 31.)

rtl.hurtl.hu

2012. május 31. 21:30

Mit szól Ádám az apja kéréséhez? Mi lesz a kisbolt sorsa? Aliz bajba keveri a saját lányát.

Miután kérésével, hogy szüksége lenne Ádám egyik veséjére, megdöbbentette fiát, Mátyás visszakozik és elrohan. A zaklatott Ádám elmeséli Gizinek, mi történt, és Gizi elgondolkodtatja Ádámot. Amikor Mátyás visszatér, Ádám kidobja. Mindeközben Hanna és Balázs megtudja, hogy Péter és Linda megint összejöttek. Ezt megünnepelendő, nagyszabású bulit terveznek az üres Berényi lakásban.

Nóra és Gabi hazatámogatják a lesérült Lászlót. Gabi megpróbálja egyedül folytatni a munkát. Amikor azonban László megkritizálja Gabi munkáját, Gabi kidobja a férfit az irodából. László elpanaszolja magát Gizinek, akinek támad egy jó ötlete. Mindez alatt Nóra aggódik, hogy jó ötlet volt-e befektetni a kisboltba. Amikor ő és Attila csatlakoznak Gabihoz, hogy segítsenek, meglepve látják, hogy hányan segítenek a kisbolt kialakításában. Így talán még sincs minden veszve.

Timi irigyli Lucát, mert a családja sokkal jobban elengedi magát, mint Nóra vagy Attila. Nóra neki még azt sem engedi meg, hogy abbahagyja a franciát. Eközben Szabi figyelmezteti Lucát, hogy ne nyúljon a gitárjához. Később Aliz eltöri Szabi gitárját, majd elrejti a bizonyítékot. Amikor Szabi megtalálja a gitárt, azt hiszi, Luca a bűnös, és leszidja a lányt, akit Aliz sem véd meg.

Címlapról ajánljuk