Barátok közt

Előző rész (2012. május 30.)

rtl.hurtl.hu

2012. május 30. 21:30

Vajon megbocsát Péter Lindának? Laci újabb kellemetlen meglepetéseket okoz Gabinak. Mátyás megdöbbentő kéréssel fordul Ádámhoz.

Linda kénytelen bevallani, ő kérte fel Bandit, hogy tegye tönkre Péter randiját. Péter dühös Lindára amiért hazudott neki, ezért azt hazudja ő már továbblépett. Bandi később bocsánatot kér Lindától, amiért bemártotta, majd hazatérve Lindáról áradozik Péternek, ami komolyan elgondolkodtatja Pétert. Később Linda meglepődik, amikor Péter váratlan üzenetet küld neki, és közös pizzázásra invitálja. Péter megcsókolja a bűnbánó Lindát, és elhatározzák, hogy ismét megpróbálják együtt.

Laci túl drágának találja a Gabi és Nóra által kiválasztott falpolcokat a boltba, ezért Gabi tudta nélkül beszerez egy halom deszkát, és saját maga akarja elkészíteni a polcokat. Bár Gabi nem repes az ötlettől, kénytelen belemenni, és megvédi Lacit a dühös Nóra előtt, aki nem hiszi, hogy Laci el tudja készíteni a polcokat. Később Laci pihenőt tart, de Gabi okos trükkel visszatereli dolgozni. Gabi éppen azt meséli Nórának, hogy milyen jól megy a munka, amikor hangos csattanást hallanak Laci irodájából. Nóra és Gabi aggódva fedezik fel a földön heverő Lacit, aki leesett a létráról.

Ádám izgul az apjával való találkozásra készülve és Kinga nyugtatgatja. Majd megérkezik Mátyás és Kinga magukra hagyja őket. Mátyás próbálja oldani a feszült hangulatot, de Ádámot nem hatja meg a régi családi fotó. Később Mátyás átadja Ádámnak a nagyapja régi fényképezőgépét, és kéri Ádámot, hogy hozzák rendbe a kapcsolatukat, de Ádám még mindig hűvös marad. Közben Aliz megtudja, hogy Ádám apja haldoklik. Mátyás és Ádám megörülnek, amikor Aliz váratlanul beállít és mindketten marasztalják. Ádám bevallja Aliznak, hogy nehezére esik megbocsátani az apjának, de Aliz azt javasolja, adjon neki egy esélyt. Aliz később véletlenül elszólja magát Mátyás betegségéről. Miután elmegy, Mátyás elmondja, hogy veseelégtelenségben szenved és szüksége van Ádám veséjére az életben maradáshoz.

Címlapról ajánljuk