Barátok közt

Előző rész (2012. május 29.)

rtl.hurtl.hu

2012. május 29. 21:30

Claudia szemmel tartja a szenvedő Attilát és Júliát. Miklós tovább szövögeti hálóját Zsófi és Zsolt körül. Linda rájön, aki másnak vermet ás, maga esik bele.

Claudia dühösen megfenyegeti Attilát, hogy ha akár Júliát, akár Nórát bántja, nagyon megkeserüli. Később az irodában tapintható a feszültség köztük és Júlia nem érti a dolgot. Másnap Júliának bajsejtelme támad, amikor Claudia furcsa utalást tesz a padlásra. Később megtudja Attilától, hogy Claudia csapdába csalta a padláson és rájön, anyja tud a titkos románcról, így újabb kétségek közt indul el Andrással Dubajba.

Zsolt bizonygatja „ártatlanságát”, de Zsófi továbbra sem hiszi el, hogy Miklós küldte betörni csakhogy csőbe húzza, és nem hajlandó békülni. Másnap Zsófi és Miklós kölcsönösen puhatolóznak egymástól a betörés kapcsán, majd Miklós újabb kreatív munkával bízza meg a lányt, bár tudja, hogy Claudiával épp egy fontos rendezvény szervezésén dolgoznak. Zsófi igyekszik mindkét „munkaadójának” megfelelni és párhuzamosan elvégezni a feladatokat. Mikor azonban Claudia leszidja Zsófit, mert nem végez egy megbízással időben, Miklós a védelmére kel és kiosztja Claudiát. Mikor Claudia továbbra is hőzöng, Zsófi felmond nála. Zsolt kénytelen beletörődni, hogy a jövőben Miklós lesz Zsófi fő kenyéradója.

Linda megtudja, hogy Péternek másnap randija lesz egy iskolástársukkal, de leplezi bánatát Hanna és Balázs előtt. Sok szerencsét kíván a meglepett Péternek, pedig valójában nyomorultul érzi magát. Másnap Linda meghallja, amikor Péter megkéri Bandit, hogy húzzon el otthonról, de pénzt nem ad mozira neki, és ekkor támad egy kétségbeesett mentőötlete. Szövetkezik Bandival, aki némi pénzjutalom fejében vállalja, hogy elszúrja Péter randiját. Az új barátnőjelölt azonban az utolsó pillanatban lemondja a találkozót és Péter helyette meghívja magához „szigorúan baráti alapon” a meglepett Lindát. Bandi, aki időközben „előkészítette a terepet”, meghökken, amikor Péter Lindával állít be, de már nem tudja lefújni a „randi torpedó” akciót. Így Lindának a beharangozott DVD helyett be kell érnie Péter gyermekkori ciki videójával. Később Linda kénytelen megenni a Bandi által méregerősre felturbózott pizzát. Péter kiakad és elkapja Bandi grabancát, aki kénytelen beköpni a fizikailag-lelkileg meggyötört Lindát.

Címlapról ajánljuk