Barátok közt

Előző rész (2012. május 25.)

rtl.hurtl.hu

2012. május 25. 21:15

Vilmos és Bözsi kiengesztelik Gizit. Miklós és Zsolt kijátsszák egymást. Claudia csapdába csalja Attilát.

Vilmos és Bözsi disznótorost készítenek. Gizi úgy érzi kihagyták és reklamál Gézának. Géza átmegy és látja, hogy Vilmos és Bözsi jó csapatot alkotnak. Később, Géza elmondja Aliznak milyen finom a hurka és Aliz megtudja, Gizinek nem tetszet. Aliz átmegy és elmondja Bözsinek meg Vilmosnak hogy mi az ábra. Amikor Gizi hazaér azt hazudják, hogy nagyon kell az ő segítsége. Gizi meglepődik, hogy őt kérték meg, de segít hurkát készíteni. Laci átjön és rajong a disznótorosért és Vilmos és Bözsi ügy tesznek mintha Gizi készítette volna a legfinomabbakat. Vilmos örül, hogy Gizi boldog.

Zsófi nem ismeri fel Zsoltot miután rátalált egy „betörőre” és kirohan Miklós üres lakásából. Halálfélelmébe fölhívja Zsoltot, de Zsolt csengő hangját hallja a lakásból. Zsolt lelepleződik. Zsolt elmondja Miklós tervét, de Zsófi nem hisz neki. Szirénázást hallanak és gyorson elhagyják a helyszínt. Később, Miklós átjön és elmondja Zsófinak, hogy a rendőrök hívták, hogy betörtek az ő üres lakásába. Amikor Zsolt megjelenik, Miklós rájön, hogy az ő terve nem jött össze. Zsolt azzal vádolja Miklóst, hogy tőrbe csalta, de Miklós tagad. Utána Zsolt zsebéből kiesik Miklós kesztyűje, és Miklós rájön, hogy Zsolt csőbe akarta húzni. Később, Zsolt és Zsófi veszekednek aminek Miklós nagyon örül.

Claudia megtudja, hogy Andrásnak állást ajánlottak Dubajban. Közben, Attila és Júlia azon keseregnek, mi lesz, ha Júlia Dubajba költözik. Az irodában Attila hazudik a ragtapaszról, de Claudia érzi, hogy valami nem stimmel. Nóra rájön, hogy talán mégis el fogja veszíteni Andrást. Claudia rendkívüli módon gyanakszik Júliára és Attilára, és titokban akciótervet eszel ki. Csapdát állít Attilának. Később, Claudia lebuktatja Attilát, aki Júliát várja a padláson.

Címlapról ajánljuk