Barátok közt

Előző rész (2012. május 24.)

rtl.hurtl.hu

2012. május 24. 21:15

Változtat-e valamin Attila szerelmi vallomása? Bözsi új projektbe kezd. Zsófi és Zsolt egy nem várt helyzetben találkoznak.

Attila szerelmi vallomása után Júlia és Attila még egymással akarnak maradni, ezért felmennek a padlásra. Ott összebújnak és Attila újra szerelmet vall Júliának. Boldogok, hogy végre felvállalták maguk előtt az érzelmeiket, de szomorúak is, mert tudják, hogy kettejük szerelme képtelenség. Úgy döntenek, hogy a kialakult helyzet miatt csak ők szenvedhetnek, mások nem. Máté haza viszi Júlia papírrepülőjét. Júlia megdöbben, mikor meglátja a repülőt, de nem annyira, mint amikor András bejelenti, hogy repülőjegyeket vett Dubajba, hogy megnézhessék hova is kapott munkaajánlatot.

Bözsi elhatározza, hogy otthon fog disznótorost készíteni és eladja a házban a finomságokat, hogy kicsit növelje a házi kasszát. Később megdöbben, amikor meghallja Szabi reklámját, és hogy mókushangot csináltak neki. Bocsánatot kér Szabitól, amiért korábban azt mondta, hogy meghallgatta a reklámot. Szabi nem, hogy nem haragszik Bözsire, hanem még pénz is ad neki a torosra. Aliz később megkéri Bözsit, hogy ne a lakásban gyártsa le a hurkát/kolbászt, mert Luca kiakadna. Vilmos később megmenti Bözsit amikor felajánlja a saját konyháját. Így viszont Gizi érzi magát feleslegesnek, amikor Vilmos és Bözsi elkezdik feldolgozni a disznóhúst és neki nem nagyon marad munka.

Miklós felvázolja Zsoltnak, hogyan kéne kirabolni a szomszédot úgy, hogy Zsolt Miklóshoz tör be, és lyukat fúr a falba. Zsolt gyanítja, hogy Miklósnak valami hátsó szándéka van, ezért kivesz két kesztyűt Miklós kabátjának a zsebéből és elteszi - bűnjelnek. Zsolt végül elfogadja Miklós ajánlatát, azzal a feltétellel, hogy cserébe Miklós azonnal eladja neki a saját lakásukat. Később, Zsolt Miklós lakásáról kérdezgeti Zsófit, majd elmegy otthonról, hogy elvégezze a rablást. Zsófi viszont megtalálja a tökéletes kanapét Miklós nappalijába, és elindul megnézni, hogy beférne-e. Miközben Zsolt megérkezik Miklós lakásához és elkezdi feltörni a zárat, Miklós alibit biztosít magának, majd ráhívja Zsoltra a rendőröket. Zsolt épp „munkához” látna, amikor zajt hall és maszkot húz. Bár a lány nem tudja, Zsófi és Zsolt szembe kerülnek az üres lakásban.

Címlapról ajánljuk